Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

1 bericht • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

De Sims Freeplay Nieuwe “Weermachine” update

Ons vriendelijk groene buitenaardse wezen is terug met nog meer technologische hoogstandjes van zijn thuisplaneet. Deze keer is het een Weermachine als nieuwste update voor The Sims FreePlay!

Afbeelding

De “Weermachine” update laat fans spelen in de regen, sneeuw en meer. Gebruik de kracht van Moeder Natuur en laat het sneeuwen op de kavels van je Sims, maak wat donderwolken en laat het regenen, kies uit dag of nacht, elke tijd van de dag!

Spelers kunnen hun ski’s of snowboards onderbinden en de piste op gaan van het nieuwe Sneeuw park.

Wintersport fans kunnen hun vaardigheden perfectioneren met een geheel nieuwe hobby kunstschaatsen. Verbeter de schaatsvaardigheden van jouw Sims en ontgrendel alle 12 medailles voor een extra beloning.

Met deze update kunnen jouw Sims zich kleden voor elk weertype met gloednieuwe sneeuwkleding als mutsen en oorwarmers. Tevens zijn er tal van nieuwe huisdecoraties als verwarmingen, ventilatoren en tal van nieuwe decoratieve lampen om jouw Sims af te laten koelen of juist warm te houden.

Bereid je voor op weertastisch plezier! The Sims FreePlay “Weermachine” update is nu live in de App Store en Google Play.

Download The Sims FreePlay gratis via: http://thesimsfreeplay.eamobile.com/