Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

2 berichten • Pagina 1 van 1

Gebruikersavatar
hiki
Grafschrift schrijver Grafschrift schrijver
Berichten:
23090
Lid geworden op:
wo 24 jun 2009, 19:11

EA NL persbericht: Hidden Springs vanaf vandaag verkrijgbaar

ONTDEK EEN NIEUWE AVONTUURLIJKE WERELD MET DE SIMS 3 HIDDEN SPRINGS, VANAF VANDAAG VERKRIJGBAAR!

De nieuwe digitale wereld is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar via De Sims 3 Store

Er is een nieuwe exclusieve digitale wereld te downloaden via De Sims 3 Store: De Sims 3 Hidden Springs. In deze nieuwe wereld kun je gloednieuwe Sims ontmoeten, nieuwe openbare gelegenheden en locaties verkennen en exclusieve nieuwe voorwerpen ontdekken. Speel De Sims 3 zoals nooit tevoren met de gloednieuwe fontein van de eeuwige jeugd, waarmee je de wens van je Sim om voor eeuwig jong te blijven misschien wel uit kunt laten komen.

Hidden Springs is een luxe kuurstad, die omringd wordt door prachtige bergen en een mooi meer. Er zijn verschillende kuuroorden en allerlei leuke activiteiten voorhanden. Sims die graag onder de Sims zijn kunnen in de kristalheldere bronnen gaan zwemmen of in de Redwood Heights Luxe Lodge gezellig kletsen met beroemdheden en rijke lui, zoals de familie Vanderburg. Avontuurlijke Sims kunnen eeuwenoude mysteriën ontrafelen in het Museum der Magie en Bovennatuurlijke Zaken of wegzwijmelen in het Sprookjespark. Dompel je Sims onder in de luxe en ontspannen wereld die De Sims 3 Hidden Springs heet. Deze wereld is vanaf vandaag verkrijgbaar via De Sims 3 Store met behulp van SimPoints.
Download vandaag nog de magische nieuwe wereld die De Sims 3 Hidden Springs heet, exclusief via De Sims 3 Store. Bezoek http://www.desims3.nl of .be voor meer informatie over De Sims 3 Hidden Springs.
Het ziet er naar uit dat deze nieuwe officiële buurt voor De Sims 3 vandaag zo rond 18.00 uur online komt op de Sims 3 Store. Waarschijnlijk zal de buurt tot 8 september 2250 Simpoints kosten, daarna zal dat 2500 Simpoints zijn.
Afbeelding

Weergave- en sorteeropties