Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

23 berichten • Pagina 2 van 2

Gebruikersavatar
Makdinia
Kruidenverdeler Kruidenverdeler
Berichten:
27
Lid geworden op:
ma 18 jun 2012, 15:33

Re: Beste buurt?

Beste buurt en waarom? Moonlight Falls, natuurlijk heb ik er nog niet in gespeeld maar dit lijkt me echt een geweldige buurt, ik hou wel van dat duistere. Natuurlijk kan ik er nu nog niet precies zoveel over zeggen, maar van wat ik ervan heb gezien vind ik geweldig! :love
Slechtste buurt en waarom? Ik denk dat dat Lunar Lakes is. Ik heb hem zelf niet, omdat ik hem gewoon ontzettend lelijk vind. Ik vind het leuk dat EA wat nieuws heeft geprobeerd, maar het is gewoon niet mijn smaak.
Meest onderschatte buurt en waarom? Twinbrook. Veel mensen zijn er erg negatief over, maar ik vind het een hele mooie stad met leuke familie's en huizen, mooie parken en andere openbare kavels. Ik speel er niet zo heel vaak in, maar toch blijf ik het een hele mooie buurt vinden.
Meest overschatte buurt en waarom? Bridgeport. Velen vinden hem geweldig, en ik eerst ook. Maar nu begin ik hem steeds minder leuk te vinden. Het is heel grauw, met lelijk grijs gras en het ziet er heel somber uit. Tel daarbij op dat mijn spel heel vaak vastloopt in Bridgeport, het om 17.00 al donker wordt en dat er maar heel weinig startersHUISJES zijn. Veel van de starterswoningen zitten in flatgebouwen, wat op zich wel bij het thema past, maar bij mij duurt het een half simsuur voordat ze van hun eigen huis beneden in de 'lobby' zijn. Ook vind ik dat er geen 'villas' zijn die géén 500.000 simdollar kosten :thumbdn
Idee voor een nieuwe buurt? Een hele grote en uitgebreide buurt met een drukker stadsgedeelte, en dan verschillende wijken en grote parken en boerderijen. :swing
Gebruikersavatar
Alan Stanley
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1515
Lid geworden op:
ma 30 mei 2011, 20:03

Re: Beste buurt?

Terwijl ik op vakantie was hebben blijkbaar veel mensen hun mening gegeven! Geweldig! Ik kan me ergens wel vinden in zowat alle commentaren; alleen vind ik Bridgeport juist wel een heel leuke stad. Alleen die appartementen, het duurt inderdaad heel lang voordat je beneden of boven bent. Maar ik heb eens met een familie in zo'n villa op de heuvel een paar generaties gespeeld, en dat viel best mee! Ook moet je in Bridgeport eens kijken naar de details ussen en naast de hoge gebouwen. Ik heb zelf maar 4 werelden, ik zou dolgraag Lucky Palms hebben, maar ik download niet van de Store. Ik ben eigenlijk nog een beetje bezig met Riverview teontdekken, al heb ik die stad nu stilletjesaan ook wel gehad.

Vele zeggen dat Sunset Valley onderschat wordt. Ik denk juist dat die staat behoorlijk goed naar waarde geschat wordt! Zeker met wedstrijden zoals Sunset Valley the Rebuild en Goeie Simmies - Slechte Simmies komt deze mooie stad voldoende in de kijker.

Ik heb nog wel een ideetje voor een nieuwe buurt; in de vakantie ben ik naar Malaga geweest; daar heb je een industriële haven, een commerciële strandbuurt, een chique dijk/pier, een park voor palmbomen, een historisch centrum (je kan oude Romeinse ruïnes bouwen) en als laatste nog de droge Spaanse flora.
Gebruikersavatar
Guppie
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1944
Lid geworden op:
ma 09 jul 2012, 16:54

Re: Beste buurt?

Ik heb hier een behoorlijke tijd geleden mijn mening gedeeld, maar onderhand is die wel veranderd!

1. Beste buurt en waarom?
Sunlit Tides of Twinbrook. Ze zijn niet met elkaar te vergelijken dus daarom allebei. Twinbrook omdat het zo'n mooie, groot en toch kleine stad is, en Sunlit Tides is heerlijk om even op 'vakantie' te gaan. Daarnaast kent Sunlit Tides veel mooie plekjes net zoals Twinbrook en zijn de sauna en massage-tafel gewoonweg superleuk!

2. Slechtste buurt en waarom?
Sunset Valley. Sorry, het heeft veel ruimte maar ik vind het terrein en de indeling gewoon afschuwelijk!

3. Meest onderschatte buurt en waarom?
Twinbrook! Het moeras is echt mooi, en je kunt echt veel in Twinbrook. Het heeft een unieke promenade en daarnaast kun je alle thema's er wel in spelen.

4. Meest overschatte buurt en waarom?
Bridgeport (als mensen hem nog mooi vinden). Ik snap dat mensen eerst nog lyrisch waren vanwege die hoge gebouwen, maar ze laden erg langzaam, en het 'sterren-eiland' vind ik spuuglelijk!

5. Idee voor nog een nieuwe buurt?
Iets als Dragon Falls. Nou vind ik het een beetje druk bebouwd, en helaas zijn er erg veel wegen. Maar als EA Twinbrook, Moonlight Falls samen met Dragon Falls kan combineren met minder wegen word het mijn wereld for-ever!

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie