Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats reactie

43 berichten • Pagina 1 van 3

Gebruikersavatar
wimhuiskamp
Genetisch manipulator Genetisch manipulator
Berichten:
2268
Lid geworden op:
za 24 okt 2009, 21:58

S3N Downloads: nieuw S3N kantoor!

:woot HET IS FEEST BIJ S3N EN DAT GAAN WE VIEREN :woot

Ik heb geprobeerd een erg mooi nieuw kantoor voor ons te bouwen waar we vanaf vandaag vele uren zullen spenderen om de site bij te houden. Ons nieuwe adres is: Zonzichtboulevard 500 in Sunset Valley. Daar woonden al mensen, maar die waren bereid te verhuizen, zodat wij hier konden bouwen.

In dit riante kantoor heeft iedereen een eigen stekkie en hebben we ruimte genoeg om gezellig te kletsen met elkaar en te borrelen na werktijd.. :wink

In het bericht hieronder heb ik een kleine rondleiding gemaakt door het kantoor.

Afbeelding

In het kantoor zijn geen spullen uit Wereldavonturen, de store en Luxe verwerkt. Het kan dus ook gebruikt worden als je alleen maar het basisspel hebt. Wel heb je, om er volledig van te genieten, onderstaande downloads nodig.

Voor dit kantoor hebben we speciaal een feestelijk setje gemaakt, die je in dit topic kunt downloaden. Deze downloads zijn verwerkt in ons kantoor, dus je moet deze set eerst downloaden als je alle objecten in het kantoor wilt hebben.

S3N - Snateraar - Duck Painting (S3N);
S3N - Kyta1702 – prullenbak
S3N - Kyta1702 - Schilderij van de Baas;
S3N - Kyta1702 – slingers;
S3N - Kyta1702 - Snateraars Eendjes;
S3N - Zemm - Sims3Nieuws Neon verlichtingVerder zijn deze andere S3N downloads in het kantoor gebruikt. We hebben ze samengevoegd in 1 bestand en dat kun je hier downloaden. Ook dit bestand heb je nodig als je het huis volledig ingericht wilt zien. Je kunt er ook voor kiezen deze dingen apart te downloaden, bijvoorbeeld als je er al een aantal hebt. Dat kan via de linkjes hieronder.

S3N - Kyta1702 - aNDres . (de schilderij-set met o.a. het krokodilletje); download
S3N - Kyta1702 - Bezem & Pot; download
S3N - Kyta1702 - Flowers 1 - 2 – 3;download
S3N - Kyta1702 - Ikea set; download
S3N - Kyta1702 - Invasion tuinset; download
S3N - Kyta1702 – nijntjes schilderijen; download
S3N - Kyta1702 - Plumbob Invasion lampen set; download
S3N - Kyta1702 - Vladimir Kush schilderijen; download
S3N - kyta1702 - Vlinders schilderijen; download
S3N - Kyta1702 - Rosita Wachtmeister schilderijen; download
S3N - Kyta1702 - Lente schilderijen; download
S3N - Kyta1702 - Rotsjes; download
S3N - Zemm – CeilGarden; download
S3N - Zemm – Tafelkleden; download
S3N - Zemm - Mosq Diningset; download
S3N - Zemm - Valentijn Love lampjes; download
S3N - Zemm - WA-Tryptics; download


Wij hebben het dus lekker makkelijk voor jullie gemaakt door alles hierboven samen te voegen. Hier kan je de S3N collectie met downloads vandaan downloaden en in dit topic kan je de nieuwe feest set downloaden. Beide setjes heb je nodig als je het kantoor volledig ingericht wilt hebben.

Ook heb ik van het kantoor een rabbithole versie gemaakt, zodat je Sims er ook echt kunnen werken.
Om de rabbit hole werkend te maken heb je deze hack vloerkleedjes van 'Customsims' nodig.
For our English guests: All the downloads we make are only available to members of our forum.

Making a forum account might be difficult if you do not speak Dutch (Dutch is a strange language). Therefore we made a guide on how to register yourself to our forum. Do not forget to change the board to English when you register. You can find that guide in this post.
Er zijn 2 verschillende versies van het kantoor. Als een normaal huis met de teamleden die erin aanwezig zijn en als een rabbithole. Voor de rabbithole heb je ook deze download van 'Customsims' nodig.

Download de S3N download collectie hier
Download de feest downloads hier

Bijlagen

Afbeelding
Gebruikersavatar
wimhuiskamp
Genetisch manipulator Genetisch manipulator
Berichten:
2268
Lid geworden op:
za 24 okt 2009, 21:58

Re: S3N - Feest downloads

Een rondleiding door ons nieuwe kantoor

Hallo, en welkom bij deze rondleiding door ons kantoor. Eerst maar even het volgende. Het kantoor is er voor jullie op twee manieren: als woonkavel en als ‘Rabbit-hole’. De rondleiding doe ik zo door de eerste versie. Maar nog even over de tweede: dat kantoor kunnen jullie gewoon gebruiken als kantoor waar je de carrières zaken en journalistiek kunt volgen en schrijflessen kunt volgen. Maar omdat het een zelfgemaakte ‘Rabbit-hole’ is kunnen jullie er ook gewoon doorheen wandelen, alle kantoortjes bekijken, de computers gebruiken, de boeken lezen, enzovoort.

Je kunt op twee manieren de ‘Rabbit-hole’ activeren: als je gewoon thuis bent in het stadsoverzicht, maar ook, als je al in het kantoor bent, door op het ronde kleedje in de hal te klikken (dat waar het koffertje op staat). Je krijgt dan dezelfde keuzemogelijkheden.

En dan nu de rondleiding. Als jullie het kantoor in jullie spel zetten is het misschien best wel even schrikken. In het kantoor lopen de simmetjes van al onze vaste teamleden rond. :D

Afbeelding

Hier sta ik overdag voor het kantoor. Zoals jullie zien hebben we tegenwoordig onze naam in neon op de gevel staan.

Afbeelding

Afbeelding

Als we naar binnen gaan komen we bij de receptie van ons kantoor. Xelles heeft hier vandaag dienst. Ook in de hal is een vitrine waar jullie een paar van de prachtige downloads, die Zemm en Kyta regelmatig voor jullie maken, kunnen zien.

Afbeelding

Afbeelding

Wat zullen we doen? Eerst de kantoortjes, of eerst even naar beneden? Laten we eerst maar wat van de kantoortjes laten zien. Direct naast de hal zit onze vergaderruimte. Hier hebben we alle leuke dingen voor deze feestweken samen uitgedacht. Soms heeft iemand even een voorbeeld in PowerPoint laten zien op het beeldscherm daar achter op de wand.

Afbeelding

Afbeelding

Als we door de hal lopen, komen we eerst in de ruimte waar onze bezoekers kunnen gaan zitten als ze even moeten wachten.

Afbeelding

Afbeelding

Direct links zit het kantoor van Hiki. Net als iedereen heeft hij een lekker zithoekje, waar hij even lekker met bezoekers kan overleggen; of met een van de teamleden over iets dat nog gebeuren moet. Op zijn kantoor hangt ook een schilderij van het vorige kantoor, dat echt te klein was geworden voor het team van onze site.

Afbeelding

Afbeelding

Het volgende kantoor hier is van Xelles. Hij heeft nogal wat computers op zijn kantoor. Maar ja, hij moet dan ook testen of de site op verschillende systemen en in verschillende browsers goed getoond wordt. Alleen laat hij nog wel eens tijdschriften slingeren her en der. En ook niet alle papierproppen komen in de prullenbak terecht.

Afbeelding

Afbeelding

Centraal zit hier een klein kantoortje, waar we af en toe een verdwaalde stagiair of freelancer tegenkomen, die wat werk voor ons doet. Omdat we nooit weten of en wanneer daar iemand zit, staat hier ook ons koffiezetapparaat en de koelkast, waarin we onze lunchpakketjes kunnen opbergen.

Afbeelding

Afbeelding

Het volgende kantoor waar we komen is dat van Kyta. Zoals jullie zien staat hier een tafel waaraan zij kan werken aan de downloads, die zij voor jullie maakt. En natuurlijk staan en liggen er daarvan een aantal.

Afbeelding

Afbeelding

Weer een kantoor verder hebben we het kantoor van Patricia. Zij doet heel veel met vertalingen, dus in haar goed gevulde boekenkasten, staan nogal wat boeken waarin ze even iets op kan zoeken als ze twijfelt. En hier zien jullie meteen hoe wij het zithoekje voor overleg gebruiken.

Afbeelding

Afbeelding

Op de bovenetage gaan we als eerste even naar het kantoor van Zemm. Ook hij heeft een werkplek, waar hij aan de downloads, die hij voor jullie maakt, kan werken. Kijk, zijn wereldberoemde Valentijnslampje staat op het bijzettafeltje.

Afbeelding

Afbeelding

Het volgende kantoor is van Wim. Die is altijd bezig met decoraties, die hij in de huizen, die hij maakt altijd aanbrengt. Op dit moment is hij weer op zoek naar het juiste kleedje bij een poppenhuis. Vandaar dat er een paar op de grond liggen.

Afbeelding

Afbeelding

Het kantoor van Lots is het volgende. Zij is degene, die altijd zo lekker over het forum fladdert. Vandaar de vlinders aan de muur. En natuurlijk mag iedereen bij ons ook zijn eigen dingen op zijn of haar kantoor hebben. Lots heeft wat posters van haar favoriete Sim-artiest opgehangen zie ik.

Afbeelding

Afbeelding

Als laatste kantoor gaan we naar dat van Snateraar. Vanaf vandaag hoeven jullie je niet meer af te vragen waar zijn naam vandaan komt. Kijk eens wat een hoeveelheid badeenden hij inmiddels in zijn kantoor verzameld heeft; en de schilderijen en het ‘vijvertje’ vloerkleedje laten dat ook wel duidelijk zien. Ik heb mij laten vertellen dat hij zijn eerste eend bij een boei zag; vandaar de boei in zijn kantoor.

Afbeelding

Afbeelding

Zo, nu we de kantoren hebben gehad kunnen we verder naar beneden. Als eerste komen we in de parkeergarage. Hier kunnen we onze auto’s en fietsen kwijt. Om het niet te somber te laten zijn is er een verlopende kleurband op de muur geschilderd.

Afbeelding

Afbeelding

Nog een verdieping lager zit onze download-kelder. Wanneer jullie een download bij ons uitkiezen en deze willen hebben, dan pakken wij die hier voor jullie in, voordat we hem aan jullie versturen. Hier staan dus al die mooie spulletjes die wij voor jullie hebben.

Afbeelding

Afbeelding

Tenslotte kijken we nog even in de tuin van ons kantoor. Hier hebben we een paar zitjes, waar we bij mooi weer ook buiten kunnen vergaderen. Ze zijn zo geplaatst, dat de uitzichten adembenemend mooi zijn. Dat inspireert ons namelijk.

Afbeelding

Afbeelding

Hier hebben we ook een paar parkeerplaatsen en fietsenrekken voor onze bezoekers.

Afbeelding

Afbeelding

Oh, en laat ik niet vergeten ook nog even te laten zien hoe het er bij avond uitziet.

Afbeelding

Afbeelding

Ik hoop dat jullie de rondleiding leuk vonden. Natuurlijk zijn er in ons kantoor nog veel meer dingetjes te ontdekken, dus download het en laat het ook in jullie buurt een plekje krijgen. Wij zijn in elk geval razend enthousiast en weten zeker, dat er hier weer heel veel leuke dingen voor jullie uit onze handen zullen komen.
Afbeelding
Gebruikersavatar
Stefanovic
Mest analist Mest analist
Berichten:
628
Lid geworden op:
wo 04 nov 2009, 14:57

Re: S3N Downloads: nieuw S3N kantoor!

Maar wacht eens, in het echt hebben jullie toch geen eens een kantoor?? :blink :confused
Of is dit zech maar meer voor de gein?"? :lol
"Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world." - Albert Einstein

Weergave- en sorteeropties

Plaats reactie