Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Gesloten

54 berichten • Pagina 2 van 3

tania1973
Latrine schoonmaker Latrine schoonmaker
Berichten:
24
Lid geworden op:
di 05 jun 2012, 11:14

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

hallo, hallo :D

ik woon in Belgie en ben al lid van de site van in het begin, ik was eerst verslaafd aan de sims1, daarna de sims2 en nu de sims 3, en misschien volgend jaar de sims4, heb alle uitbreidingen en ik zou ze nooit wegdoen
hoe ik hier terecht kwam, door te zoeken op het internet naar nederlandstalige site's over de sims die mij verder konden helpen met de bouw van een huis, ik kijk nog veel naar de karktereigenschappen, de carieremogelijkheden....

juist op tijd herinner ik me mijn inlognaam, stel je voor al bijna een jaar probeerde ik inteloggen en ik wist enkel nog mijn wachtwoord en de rest niet meer hahahaha, dit komt denk ik door de ouderdom, ik ben nl 39 jaar
waarom ik de simsnieuws zo leuk vind
- hier vind je altijd het laatste nieuws,
- de dagboeken, ook heel leuk om te lezen,
- de poll, doe ik altijd aan mee
- de leuke screens die jullie elke dag hier tonen van de nieuwste uitbreidingen, dit helpt de tijd te versnellen naar de releasdatum
- het enthousiasme van de teamleden als ze een speelsessie hebben gehad
- als ik niet verder kon in het spel, keek ik eens of het antwoord in het forum stond want zoals ik zei, ik kon het zelf niet vragen doordat ik niet kon inloggen
- De tips die je hier altijd krijgt
- en ook nog het nieuws over andere site's
- gewoon alles is hier SUPER

aan het team doe zo verder, jullie zijn echt goed bezig en echt veel respect voor jullie allemaal

mijn account op de sims 3 is vangeittania
Gebruikersavatar
Nette
Snackventer Snackventer
Berichten:
58
Lid geworden op:
zo 02 jun 2013, 16:38

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Na heel lang rondkijken en neuzen, heb ik eindelijk een account aangemaakt. Al een week geleden :P
Waarom ik zo vaak terugkom? Omdat op deze site alles over de Sims staat, alle nieuwe informatie, banen, karaktereigenschappen, beloningen en natuurlijk niet te vergeten alle leuke dagboeken! Het valt me ook op dat de mensen hier zo gezellig en aardig zijn!

Ik hoef niet per se te winnen, ik vind het gewoon leuk om jullie te laten weten dat de site Top is!
(mocht je het toch willen weten, mijn Sims3 dinges is; Jolfijntje) xD
Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else.
Margaret Mead
Gebruikersavatar
sieres
Orgaandonor Orgaandonor
Berichten:
5
Lid geworden op:
za 08 jun 2013, 19:54

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Cuzz SimsNieuws zorgt voor mijn dagelijkse portie Sims 3 en andere Sims-spellen! Samen met screens, leuke uitdagingen, polls en creatieve downloads
Zonder SimsNieuws zou ik, en heel veel anderen, nooit zo op dehoogte kunnen zijn van allerlei nieuwe downloads, store content, uitverkopen en, natuurlijk niet te vergeten, de leuke dagboekjes, uitdagingen en 365's!!!

Geen dag zonder Sims!! Pliez Pliez Pliezzz ga nog lang door met SimsNieuws en op naar de 15.000, 20.000 en 30.000 :D (Dus iedereen maak een account aan want zo is het echt veel leuker!)

xx XDertje (@ desims3.nl)

Laatst gewijzigd door sieres op zo 09 jun 2013, 10:22, 1 keer totaal gewijzigd.

Bas
Supergeheim onderzoeker Supergeheim onderzoeker
Berichten:
2692
Lid geworden op:
vr 13 apr 2012, 20:09

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Leuk dat jullie zoiets doen! :D
Nogmaals gefeliciteerd met deze mijlpaal!

Eigenlijk ben ik hier nog niet zo lang, pas anderhalf jaar. Eerst keek ik hier voor het nieuws, maar ik begon langzaam ook het forum te ontdekken, en zag dat het een broedplaats was van creativiteit: 365's, dagboeken, of prachtige shoots. Voordat ik hier kwam, had ik nooit geweten dat dat überhaupt allemaal kon!
Soms heb ik mijn Sims dipjes, maar als ik sommige creaties van de mensen hier zie, krijg ik spontaan weer zin om te bouwen, Sims te maken - of gewoon te spelen.
Daar komt bij dat het ook gewoon een hele gezellige community is. Ga zo door! ;)

Mijn naam op de officiële site: 103702
Gebruikersavatar
Froos
Snode rechterhand Snode rechterhand
Berichten:
3758
Lid geworden op:
di 01 jun 2010, 23:13

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Het was ergens begin 2010 toen ik deze site ontdekte. Dat kwam door de fascinerende screens en review van wereldavonturen. Ik wou het eigenlijk bij de basisgame houden maar wereldavonturen trok mij toch wel aan na het zien van al die screens en ik las toen hier ook al het nieuws over de aankondiging van ambities. Omdat het hier zo duidelijk en overzichtelijk werd verteld bleef ik hangen bij simsnieuws en besloot me twee dagen voor de release van ambities aan te melden op het forum.

Doordat ik me aanmeldde op het forum begon ik me ook te interesseren voor de dagboeken en leuke topics. Vooral het topic 'melige screens' vond ik leuk en het begon ook bij mij te kriebelen om een dagboek te starten, maar durfde het nog niet aan. Het duurde pas tot februari 2012 toen ik mij voor het eerst liet horen op het forum in het topic 'melige screens' met mijn eigen geplaatste melige screens. Daarna begon ik te reageren in de speurtocht naar Cora en stelde me uiteindelijk voor in het 'stel je even voor' topic. Die hartverwarmende welkomstboodschappen maakte me helemaal thuis hier.

Vorig jaar zomer begon ik twijfelend aan mijn eerste dagboek in de zomeruitdaging 'goede simmies slechte simmies' met de familie Bunch. Hierdoor begon de kleine simsspeler in mij weer te leven en door al die geweldige reacties wou ik doorgaan en doorgaan. Ik kon lekker mijn fantasie en humor kwijt in de dagboeken. Daarna startte ik met het dagboek Ethan en Tania en de Frozenscreens. Ik vindt het geweldig dat ik mensen kan vermaken met mijn dagboek en screens.

Door Simsnieuws heb ik weer zin in de Sims gekregen, nieuwe dingen geleerd als de pose-player, dagboeken en screens maken. En heb daar nog steeds veel plezier in, hoewel ik toch 34 jaar ben. Het maakt hier niet uit hoe oud of jong je bent of dat je een beginner of gevorderde bent met dagboeken, of screens. Iedereen helpt elkaar en het is een gezellig forum.

Bedankt Simsnieuws :knuffel

Mijn naam op sims3.com = Frozenland :D
Gebruikersavatar
Charge
Oplichter Oplichter
Berichten:
1443
Lid geworden op:
wo 29 sep 2010, 21:25

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Om eerlijk te zijn weet ik geeneens meer hoe ik op deze site terechtkwam! :o
Wat ik wel weet is dat ik elke dag even op de site moet kijken. Ik ben een diehard simsfan die al sinds de sims 1 het spel speelt. Waarschijnlijk was ik dan ook informatie aan het zoeken over de sims 3 toen ik de site ontdekte. Toen er een paar maanden geleden problemen met de server waren en de site het niet meer deed besefte ik pas echt dat ik simsnieuws miste. Jullie zijn altijd up to date met het nieuws over de sims. Ook wordt het nieuws enthousiast gebracht door het simsnieuws team en heeft het een gezellig forum. Ik bedoel kom op, iedereen kijrgt zelfs een apart verjaardagstopic :P
Ik ben niet meer zo actief als ik zou willen, maar er staan altijd wel forumleden klaar om je met een probleem te helpen. Ik heb op veel fora rondgekeken waar op een gegeven moment een ongezellige sfeer ging hangen. Er waren telkens een paar mensen die het voor de rest verziekten. Ik was ook ergens wel verbaasd om te zien dat het ook anders kan. Iedereen gaat op een normale manier met elkaar om en als er een paar rotte appels tussen zitten doen de mods goed hun werk. Ze letten ook op de dingen die er niet goed gaan en proberen die ook altijd op een vriendelijke manier op te lossen.
Ik denk dat dit alles toch wel de reden is waarom ik dit zo'n goede site vind en als een soort simsnieuwsverslaafde toch elke dag een kijkje kom nemen ;) Ik heb er ook bewondering voor dat jullie alles vrijwillig doen, en veel energie in de site steken. Iets wat ik af en toe toch vergeet. Dus bij deze, bedankt. ;)

Van harte gefeliciteerd allemaal en op naar de volgende 10.000! :D

Gebruikersnaam op desims3.nl: Charge31995
Gebruikersavatar
Ray
Teamlid Teamlid
Berichten:
5170
Lid geworden op:
vr 25 mei 2012, 19:08

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Ik kwam in 2010 erachter dat deze website bestond. Ik begon één jaar lang het nieuws te lezen, maar later kwam ik erachter dat er ook een forum aanwezig was. Ik had een account aangemaakt, maar ik had er nog niks meegedaan. Later ging ik rondneuzen op het forum en ik werd opeens heel erg blijmoedig, omdat er zoveel te doen was op 't forum. Ik begon met het bekijken van de families die de anderen hadden gemaakt zoals de roma's en de screens van abctje ik vond het grandioos om te zien hoe de anderen het spel spelen. En je kan hier ook zoveel leren van elkaar. En dat niet alleen, de uitdagen zijn ook heel erg fantastisch. Ondertussen heb ik ook heel veel nieuwe forum vrienden leren kennen, maar niet alleen het forum is leuk het nieuws dat je kan lezen op de homepagina die telkens wordt bij gehouden door de staffleden is ook fantastisch en je kan hier nog veel meer ontdekken en daarom ben ik redelijk een verslaafde internetjongen geworden die speciaal moet inloggen op deze website.


Mijn naam is colafless xD!

Laatst gewijzigd door Ray op zo 09 jun 2013, 12:04, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Ravia
Kantoorslaaf Kantoorslaaf
Berichten:
477
Lid geworden op:
ma 28 mei 2012, 10:10

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Ik ontdekte Simsnieuws volgens mij nog via Hyves, dus ik kom hier al heeeel lang ;) Simsnieuws is een perfecte site, want hij zite er sowieso goed en overzichtelijk uit. Alle nieuwtjes staan hier altijd op, maar er wordt nooit echt reclame gemaakt, zoals op websites of pagina's van EA zelf. Als je een vraag hebt wordt je hier ook altijd snel en goed geholpen. En iedereen is hier welkom, je hoeft helemaal niet een hele fanatieke speler te zijn om Simsnieuws leuk te vinden. En zo zou ik nog wel even door kunnen gaan maar daar heb ik helaas geen tijd voor. Dus heel kort: Simsnieuws is gewoon geweldig :D

Oh ja, mijn gebruikersnaam op de EA site is Ravia14
Gebruikersavatar
Makdinia
Kruidenverdeler Kruidenverdeler
Berichten:
27
Lid geworden op:
ma 18 jun 2012, 15:33

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Heeej :)

Ten eerste gefeliciteerd natuurlijk! :thumbsup

Hoewel ik zelf op het forum niet echt actief ben qua reageren enzo, kan ik toch uren rondkijken en dagboeken enzo lezen, en wat ik ook zo leuk vind is dat simsnieuws niet alleen over de standaard dingen schrijft, maar dat er ook andere dingen zijn zoals de SN caption contest :swing

nogmaals gefeliciteerd en op naar de volgende 10.000 :D

oja en mijn naam op het simsforum is 00soof00 haha
Gebruikersavatar
simsverslaaft
Anonieme bron-manager Anonieme bron-manager
Berichten:
862
Lid geworden op:
za 07 mei 2011, 09:40

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Ik kwam via Google op deze site, totaal toevallig omdat ik wat opzocht over de sims 3. Toen ik merkte wat een gezellige sfeer het hier was, heb ik een profiel aangemaakt en was ik dus lid. Ik was (en ben nog steeds) heel blij met alle nieuwtjes rond de nieuwe uitbreidingspakketten, handige lijstjes met waar ze het goedkoopste zijn en alle leuke dingen hier op het forum als de competities zoals goede simmies, slechte simmies en alle geweldige dagboeken. :thumbsup
Ik post tegenwoordig niet veel meer, maar ik lees alles met veel plezier en wil dat natuurlijk blijven doen, ook bij de sims 4.

p.s. mijn naam op de sims 3 is simverslaaft
Afbeelding
Gebruikersavatar
Aurelyce
Kantoorslaaf Kantoorslaaf
Berichten:
305
Lid geworden op:
di 19 jun 2012, 21:58

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Ehh ja da's een goede vraag hoe kwam ik hier ook alweer o_O Volgens mij keek ik hier al een hele tijd omdat hier vaak wel antwoorden stonden voor mijn Sims-problemen, het nieuws hier erg duidelijk stond en alles Nederlands was *ok Engels in niet mn allerbeste vak toen laat me :<*. Ennnn toen kon ik een keertje geen oplossing vinden dus toen heb ik een account gemaakt zodat ik er alsnog een kon krijgen ;x En ik was toen wel verbaasd over het snelle en aardige antwoord dat ik hier besloot te blijven :> Ok ik ben niet super actief maar school is niet bepaald grappig bezig dus dagboeken lezen etc kost me te veel tijd. Ik probeer meestal mensen met problemen te helpen enzo =D

Me EA account naam is Aurelyce :>
A secret is a weakness. If it wasn't a weakness, it wouldn't be a secret~
Afbeelding
Gebruikersavatar
winxie2
Podium hulp Podium hulp
Berichten:
161
Lid geworden op:
do 15 mar 2012, 18:00

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Afbeelding

Hoi hoi, mijn account is net als mijn naam hier winxie 2.
Eens denken, waarom vind ik Simsnieuws zo verslavend? Waarom blijf ik steeds terug keren ?
Wel er zijn duizenden redenen !
1. Dit is dé ontmoetingsplaats voor alle simsfans!Afbeelding
2. Vervolg van reden 1 : hier ontstaan nieuwe vriendschappen
Afbeelding
3. Net als in de sims kan je blijven zoeken op de site en steeds nieuwe, interessante, onverwachte en grappige dingen ontdekken
Afbeelding
4. We doen elkaar dromen van elkaars prachtige ontwerpen, kleren, verhalen,...
Afbeelding
5. We leren elkaar dingen bij, we vertellen onze verhalen , delen onze creaties
Afbeelding
6. Bij moeilijkheden, debugs... vind je de antwoorden hier.
Afbeelding
7. Je mag jezelf zijn
Afbeelding

En ik kan er nog zoveel meer bedenken. Simsnieuws is niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse leven. En ik denk niet enkel uit het mijne.
Deze site is op zoveel manieren belangrijk voor de bezoekers van deze site. Dit is niet zomaar een forum met nieuwtjes, simsnieuws is een grote vriendenkring met allerlei verschillende karakters, ideeën,... maar met 1 zelfde passie: de sims !
Afbeelding
Gebruikersavatar
simsfan1988
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1528
Lid geworden op:
zo 06 jun 2010, 17:53

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Gefeliciteerd met 10.000 leden :D

Ik kwam jullie site tegen via een andere sims 3 site en ook via google! Ik had namelijk in juni 2009 de sims 3 aangeschaft en ik wilde meer informatie weten over de sims 3! Ik blijf dagelijks terug komen omdat jullie forum erg leuk is, met leuke dagboeken van alle simsfans. En jullie hebben dagelijks leuke informatie over de sims 3 en andere sims en simcity games.

Ik ben al sinds 6 juni 2010 lid van jullie forum, ik had jullie wel eerder gevonden! Maar ik was mij toen die tijd vergeten als lid aan te melden. Op jullie forum zijn er simsfans van jong en oud en dat vind ik erg leuk, want ik ben 25 jaar en ik voelde mij erg oud toen ik de sims ging spelen 4,5 jaar geleden.

mijn naam is simsfan1988

Bedankt simsnieuws :knuffel
klopje303
Orgaandonor Orgaandonor
Berichten:
2
Lid geworden op:
di 26 feb 2013, 12:28

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

hoi

ik heb simsnieuws ondekt toen ik net de sims voor het eerst speelde in 2009
ik vind deze site top omdat hier tenminste het nieuws over de sims en andere spellen zoals de simcity.
ik vind deze site top i :wub :SN

o mijn gebruikers naam is Klopje404
Imme
Teamlid Teamlid
Berichten:
14216
Lid geworden op:
za 28 mei 2011, 20:01

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Gefeliciteerd met de 10.000 leden :thumbsup

Ik kwam voorbij SN toen ik aan het googlelen (spel je dit zo? :P ) was naar dingen voor de sims. Wat ik aan het zoeken was weet ik niet eens meer. Een tijdje heb ik nieuws gelezen op de site en dingen op het forum gevolgd. Na een tijdje vond ik dat het tijd werd om ook maar eens een account aan te maken om op al de geweldige dagboeken, 365-projecten en bouwwerken te reageren. Iedereen is hier super behulpzaam en je kan hele leuke vrienden maken. Ik vind het heel fijn dat er geen vooroordelen zijn (of misschien zijn die er wel, maar heb ik ze nog nooit gezien hier) en dat iedereen zo vriendelijk met elkaar omgaat. :D Nu zit ik meer dan twee jaar op SN en ik heb het nog steeds net zoveel naar m'n zin als in het begin. Wat toevallig is, is dat ik bijna mijn 10.000 bericht heb bereikt!
Ga zo door SN en super bedankt aan alle teamleden die het mogelijk maken om zo'n geweldige site en forum te runnen! :thumbsup

M'n accout is: Imme13

Edit: Ik hoef niet mee te doen met de wedstrijd. Iemand heeft mij deze set toevallig cadeau gegeven ;)

Laatst gewijzigd door Imme op di 11 jun 2013, 20:20, 2 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
BabyBrowny
Gentherapeut Gentherapeut
Berichten:
1844
Lid geworden op:
za 28 jul 2012, 20:45

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Wauw, 10.000 leden alweer. Maar wat wil je dan ook? Met zo'n leuk forum ;) Gefeliciteerd :swing

Ik kwam op SN, omdat ik zocht naar nieuwe uitdagingen. Ik had zo'n beetje alles al gedaan en mijn ideeën waren gewoon op. Ik had al veel fansites gevonden, maar op het forum van SimsNieuws, vond ik 5G's, 100 baby challenges en nog veel meer leuke verhalen en uitdagingen, die ik allemaal, zonder screens te maken, uitprobeerde en ik blies 'mijn sims' weer een nieuw leven in. Ik kwam er ook al gauw achter dat er allemaal leuke nieuwtjes op SN stonden en ik ontdekte dat er een nieuwe uitbreiding aan zat te komen, waar ik nog niets van af wist. Ik was zo enthousiast, dat ik meteen allerlei fansites bezocht op zoek naar informatie. Maar op geen van allen ben ik echt blijven plakken, behalve op SimsNieuws, door de fantastische sfeer, de creatieve leden, die altijd vriendelijk zijn, en natuurlijk de actuele nieuwtjes wilde ik eigenlijk niet meer weg. Ik heb uiteindelijk een account aangemaakt en ben onderhand zelf ook mijn screens aan het delen. Elke dag leer ik weer iets nieuws en ik verveel me nooit. Het eerste wat ik dagelijks doe als ik het internet open, is 'even snel kijken of er nog wat interessant over de sims te beleven is'.
Bedankt SimsNieuws! :swing

Ik heb de set al, maar ik wilde alsnog even mijn verhaaltje kwijt (A)
Gebruikersavatar
rickdeboy
Kruidenverdeler Kruidenverdeler
Berichten:
49
Lid geworden op:
do 09 dec 2010, 21:44

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Simsnieuws is de beste sims website en mischien wel de beste webstie die er is ik kijk elke dag wel 5 x op het forum of bij het nieuws. Ik zit dan in de les op school soms gwn oke ze kijkt niet snell ff checken of er nog iets nieuws is. Jullie uitdagingen zijn ook altijd te gek. Dit is meer dan alleen nieuws, ik vind t ook een plek waar je andere simers kunt ontmoeten en mischien wel vrienden worden !

Gebruikersnaam sims : rickdeboy
[/color]doe maar normaal dan doe je gek genoeg
een gezicht
lllllllllllllllllll
( - ^ - )
------
henkp
Orgaandonor Orgaandonor
Berichten:
3
Lid geworden op:
do 22 sep 2011, 21:33

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

dit vind ik de BESTE site omdat: het de leukste en nieuwste weetjes heeft en ook zijn eigen meening er over geeft plus het is een supersite die makkelijk te overzien is xxisabel mijn naam is henk50 ik hoop dat ik die prijs win hihi het zou wel leuk zijn in het spel aangezien mijn vader en ik niet op vakantie gaan
Gebruikersavatar
soeduk
Snackventer Snackventer
Berichten:
70
Lid geworden op:
do 16 aug 2012, 08:52

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Ook ik vind, net als alle andere 9.999 leden, dit een geweldige nieuwssite met betrekking tot de Sims 3 (en 'binnenkort' Sims 4!) en alle uitbreidingen. Tijdens het zoeken naar meer informatie over de Sims kwam ik op deze site terecht. Daarna ben ik niet meer weggegaan. Alle nieuwtjes rondom de Sims worden meteen overzichtelijk gepubliceerd! Sommige dagboeken en 365 projecten volg ik met veel plezier. Ik merk aan mezelf dat ik al zonder na te denken in de adresbalk altijd deze site intyp XD. Als ik mijn computer opstart hoort het in het rijtje thuis: Simsnieuws, email checken en dan nog ff op Facebook kijken! Zelfs wanneer ik wifi-verbinding met mn mobiel heb kijk ik even gauw voor het laatste nieuws!

Ik hoop dat jullie nog heeeeeeeeeeeel lang zullen doorgaan en ik zou zeggen: op naar de volgende 10.000!!! ;-)

Op de officiële site heb ik dezelfde naam. Soeduk dus :D
"Het is onmogelijk", zei trots
"Het is riskant", zei ervaring
"Het is zinloos", zei het verstand
"Geef het een kans", fluisterde het hart.

Weergave- en sorteeropties

Gesloten