Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Gesloten

54 berichten • Pagina 1 van 3

Gebruikersavatar
AnsjJ2
Peuterdynamo Peuterdynamo
Berichten:
12551
Lid geworden op:
do 25 feb 2010, 12:35

SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Afbeelding

Van de week merkten wij door lopter12 dat we 10.000 leden hadden! Wat een hoogtepunt voor SN en dat is natuurlijk een reden voor een klein feestje. Nu wij onze buiken vol hebben met taart en een lekkere cocktail is het tijd om dit hoogtepunt met jullie te gaan vieren! Vandaar deze random giveaway!

Wat kun je winnen?

De Nautische Woonkamerset uit De Sims 3 Store. Als voorproefje op De Sims 3 Exotisch Eiland is deze zomerse set echt een toevoeging voor je toekomstige woonboot!

Wat moet je er voor doen?

Vertel ons waarom je het zo leuk vind op SimsNieuws en waarom je telkens maar weer terug blijft komen!
En als laatste puntje: Je De Sims 3 Gebruikersaccount naam sturen, zo weten wij gelijk de winnaar te giften!


Je hoeft er dus helemaal niet veel voor te doen en het is toch altijd leuk om z'n set te hebben! Volgende week zaterdag zullen wij de winnaars bekend maken en de set gaan giften.

Bedankt iedereen voor het maken van SimsNieuws zoals hij nu is, jullie zijn top :knuffel
Slimpie Hugo
Genetisch manipulator Genetisch manipulator
Berichten:
2205
Lid geworden op:
za 10 nov 2012, 22:06

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Gefeliciteerd met deze prestatie! Het is een topsite!

Het is hier gezellig druk en er is altijd wat te beleven of te lezen! :D
Alle 365's en dagboeken, ik vind het heerlijk om ze af en toe te bekijken. :)

Ik (nou ja, mijn broer en ik) heet slimpierh op de officiële site. :)
Vogelzang
Snackventer Snackventer
Berichten:
68
Lid geworden op:
do 03 mar 2011, 19:00

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Het kan ook niet anders! Simsnieuws is de beste fansite van Nederland. Altijd actueel, en echt altijd alle nieuwtjes rondom de Sims! Het forum bevat vele onderwerpen waar altijd wel iemand aan mee discussieert.

Kortom: Chapeau!
Mijn account op de officiële website heet hetzelfde als hier: Vogelzang
Gebruikersavatar
maxxie03
Anonieme bron-manager Anonieme bron-manager
Berichten:
916
Lid geworden op:
vr 03 aug 2012, 15:50

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Super! Ik doe mee!

Ik ontdekte Simsnieuws toen ik toevallig een keer iets opzocht over De Sims Middeleeuwen, een paar maanden na het opzoeken over die game kreeg ik De Sims 3. Waar ik snel verslaafd aan raakte, snel maakte ik een account aan om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, inmiddels kom ik elke dag terug voor de gezellige mensen, de leuke nieuwtjes en alle leuke projecten. Ook kom ik natuurlijk terug omdat ik een eigen 365 project heb en omdat ik het zo leuk vind dat er zoveel mensen zijn die het lezen en volgen! Ook zijn alle competities zo leuk waar alle SimsNieuws leden tegen elkaar strijden, desondanks blijft het altijd gezellig en super leuk, top prestatie SimsNieuws op naar de 20.000!

Accountnaam: maxxie03
Gebruikersavatar
RianneFloortje
Latrine schoonmaker Latrine schoonmaker
Berichten:
16
Lid geworden op:
za 25 feb 2012, 15:47

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Hoiii,
Ik moet winnen omdat simsnieuws een TE GEKKE SITE IS waar niemand aan kan tippen.
Het is hier altijd leuk en iedereen helpt elkaar. En natuurlijk krijgen we altijd de laaste updates over wat alles met de sims te maken heeft. Beter kan het gewoon niet!

Acountnaam: riannefloortje
Gebruikersavatar
Sebas.
Meesterdief Meesterdief
Berichten:
7889
Lid geworden op:
di 27 dec 2011, 13:57

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Echt super leuk!! :D
Nou, ik kwam deze site tegen in de zomer van 2010 want ik was helemaal excited voor De Sims 3 Na Middernacht. Ik heb vanaf toen al het nieuws elke dag gevolgd. En toen een jaar later ondekte ik ook nog dat er een forum was, haha! Ik vond het aan het begin niet echt nodig om mezelf aan te melden. Maar ik besloot aan het einde van 2011 mezelf toch maar aan te melden. Om te reageren op geweldige dagboeken en 365 projecten. En natuurlijk met leuke spellen meedoen. En na anderhalf jaar ben ik hier nog steeds super-actief en ik ben nog steeds net zoals aan het begin onder de indruk van alle creativiteit van de mensen hier. En dat wou ik zelf ook doen dus ik ben een 365 project en een dagboek. En dat zet me aan het spelen want anders vergeet ik hoe leuk de sims wel niet is! Maar de belangrijkste reden is toch wel: "DAT HET HIER GEWOON ZO GEZELLIG EN OVERZICHTELIJK IS!!!!!" :D :swing
Accountnaam: bassie99
Gebruikersavatar
SimGandr
Kantoorslaaf Kantoorslaaf
Berichten:
411
Lid geworden op:
vr 17 dec 2010, 23:49

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

:thumbup :klap :thumbup :klap :thumbup :klap :thumbup :klap :thumbup :klap :thumbup
Hoi hoi,

Ik ben destijds meer uit puur toeval op dit forum gestuit... Ik weet ook nog dat ik meteen al hartelijk werd welkom geheten. En helemaal niet vreemd werd gekeken van een veertiger die nog ernstig verslaafd is aan sims. Het is nu inmiddels weer bijna drie jaar terug. Wat vliegt die tijd! En ik heb echt heel veel geleerd hier van iedereen. Met name over het bouwen van werelden. Als ik weer eens in paniek schoot omdat mijn Wereld creëren het niet deed, kon ik hier terecht om me te kalmerend toe te laten spreken door andere simmers die het allemaal zelf ook al eens hadden meegemaakt. (En vaak moest ik dan toch ook wel bekennen dat mijn stress meestal om een kleine mug ging...)

In de drie jaar is er best heel veel gebeurd, de sims pakketten zijn gegroeid, onze ervaring hier is gegroeid en met zijn allen hebben de plezier nooit tot een vriespunt laten zakken. Na drie jaar is het SimsNieuws Forum nog altijd aan het groeien en ik heb een sterk vermoeden dat die groei er voorlopig nog niet uit is ook. Ik ben heel benieuwd wat de toekomst ons allemaal op sims gebied zal brengen en ik kijk nu al uit naar de enthousiasme die ik dan bemerk in de reacties van mensen erop.

Daar doe ik het voor, voor de plezier die iedereen hier heeft, de behulpzaamheid die er heerst en ook de geduld die iedereen voor elkaar weet op te brengen. Petje af!

*Sim account naam: SimGandr*

:thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup
Gebruikersavatar
SnoepxStok
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1623
Lid geworden op:
vr 01 okt 2010, 21:24

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Haha! Leuke actie!

Mijn verhaal :
Ik was een echte sims 2 verslaafde en zocht altijd leuke nieuwtjes over de sims 2. Maar toen de sims 3 van de grond kwam was ik daarvan ook verslaafd. Ondanks dat ik het spel niet van mijn ouders mocht kopen had ik een nieuwsgierige tik gekregen om er alles van te weten en op te zoeken! Toen kwam ik de filmpjes van Sims3Nieuws tegen en was in een klap verliefd op alles wat er te vinden was! Ik begon unaniem allemaal nieuwsfilmpjes van jullie te bekijken. En ik ging ook elk half uur kijken of er nieuws was, maar als dat niet het geval was liep ik teleur gesteld me kamer uit en ging weer veder met m'n avond eten (M'n moeder vroeg zich altijd af waarom ik altijd zo snel naar de pc ging xD ). Met het nieuws kijken ging ik ook vaker in de Forums kijken waar er erg leuke dagboeken, foto's en bouwkunsten stonden! Ik ging bijna alle onderwerpen af en werd steeds meer verslaafder. Toen op 1 oktober 2010 had ik de knoop doorgehakt! Ik had een account aangemaakt. En toen was het opeens heel anders om tussen de forum leden te zitten die al meer dan een jaar er op zaten en er al veel meer van wisten. Ik voelde me eigenlijk een guppy tussen allemaal kooi karpers die je konden opeten of laten gaan. Maar met geluk lieten ze me gaan en ik maakte veel topics maar met geen succes. Veel van mijn topics zijn dood gegaan of had ik niet genoeg onderhouden. Maar wat mij wel gelukt was is om bij alle leuke forum leden te kijken wat ze gemaakt hadden. En vaak kreeg je ook een antwoord met leuke gevolgen zodat je steeds sterkere banden maakt met de mensen om je heen die de zelfde passie hebben als jezelf. Dat is het leukste van allemaal.

Eigenlijk vind ik dit geen informatief forum met informatieve leden. Dit is een grootte familie die altijd voor je klaar staat om je te kunnen helpen met de sims of met privé problemen. Ik vind dit gewoon het beste & gezelligste forum van de BeNeLux!

Sims naam : SNOEPxSTOK
Afbeelding
I Want To Fly Away, To Escape All The Trouble
Gebruikersavatar
Sanne
Groentehakker Groentehakker
Berichten:
236
Lid geworden op:
vr 03 aug 2012, 11:56

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Heey,
SimsNieuws is altijd al mijn lievelingsplekje geweest. Altijd van de aardige reacties op creaties, screens etc. Ik ben blij dat ik hier een account heb aangemaakt. Een paar dagen nadat ik was aangemeld was ik ook jarig. Dat werd al gelijk gezien en er werd een verjaardagstopic voor mij gemaakt. Op dat moment was ik er niet eens zo lang. Het gebeurt gelukkig bij veel jarige. Dat gaf ook weer een aardig gevoel.
En dan komt er weer een nieuw uitbereidingspakket aan en staat de homepage natuurlijk bomvol met hele leuke, interessante nieuwtjes, weetjes en noem maar op. SimsNieuws is en blijft een top site waar je als je eenmaal bent aangemeld, je geen dag op je computer zit zonder te kijken op SimsNieuws!
De 365-projecten, dagboeken en screens blijven altijd leuk om te kijken of te lezen. :D
En tot slot, mijn reden om elke dag weer terug te komen: iedereen! Iedereen is altijd zo behulpzaam en aardig! Ook natuurlijk hun screens, die zijn ook leuk!

Accountnaam op Sims3: Sannahh

xx.
Afbeelding Afbeelding
minoutje
Latrine schoonmaker Latrine schoonmaker
Berichten:
13
Lid geworden op:
za 08 jun 2013, 17:38

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

leuk ik wel 2 leuke simsforums-sites en dit is er 1van
ik had nog geen account kwam wel vaak langs of misschien dat ik een account had en die vergeten ben
waarom is sims nieuws nu zo leuk,
omdat er allerlei nieuwtjes vind over the sims , er veel te beleven valt zoals de weekly finds,
de dagboeken, plaatjestopic , caption contest en nog veel meer!
accountnaam:lollipoppie

Laatst gewijzigd door minoutje op za 08 jun 2013, 19:39, 1 keer totaal gewijzigd.

Delano
Snackventer Snackventer
Berichten:
63
Lid geworden op:
za 08 jun 2013, 18:04

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Ik kom steeds terug op simsnieuws omdat de mensen hier super gezellig zijn en de dagboeken super leuk.En omdat je steeds weer nieuwe weetje van de sims 3 vind.


Mijn sims 3 acountnaam is damian15333
Gebruikersavatar
Harrypo11
Snackventer Snackventer
Berichten:
50
Lid geworden op:
za 04 jul 2009, 18:48

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Soo Soo! :)

Ik ben al sinds dag één van de Sims een die-hard fan van het spel; ik ben als het ware met het spel opgegroeid. Toen de Sims 2 uitkwam ben ik daar uiteraard ook verder mee gegaan en heb ik de Sims 1 als het ware in de ijskast gezet. Rond die tijd was ik alleen maar actief op de officiële Sims 2 website en wist ik niet eens van het bestaan af van Sims fansites.

Op een gegeven moment begon de Sims 2 website mij nogal te vervelen en kwam ik op verschillende fansites terecht waarvan geen enkele me daarvan aansprak. Ik bleef er wel naartoe gaan om het laatste nieuws te blijven volgen van het spel die me zo dierbaar aan het hart ligt.

Toen de Sims 3 werd aangekondigd en eventueel uitgebracht in 2009 ging ik weer eens intensief op het internet zoeken naar leuke, Nederlandstalige fansites en ik kwam terecht op Sims3nieuws (wat in het begin de naam was van deze website) wat zo prachtig in elkaar is gezet door Hiki en, tot vandaag de dag, uitstekend onderhouden wordt door haar teamleden.

Mijn eerste indruk over Sims3nieuws was dat het voor mij heel overzichtelijk was om in één oogopslag te kunnen zien waar je alle informatie vandaan kon halen en de komst van allerlei uitgebreide gidsen over verschillende aspecten van de Sims 3 zorgden ervoor dat mijn kennis over het spel, waar ik in die tijd nog flink aan moest wennen (ik had moeite om de Sims 2 los te laten), flink werd uitgebreid. Al het nieuws dat geplaatst werd op de website was enorm informatief en het uiterlijk van de website zorgde er eens niet voor dat ik duizelig achter de computer werd, wat wel het geval was bij de andere fansites die ik bezocht met al hun felle kleuren.

Na een enkele tijd werd Sims3nieuws zo populair dat Hiki had besloten om het over te plaatsen, de lay-out eens flink in de verf te zetten en de naam te veranderen naar Simsnieuws, voor een wat 'algemenere' beeld dan alleen de Sims 3. Vanaf de eerste dag dat ik op Simsnieuws terecht kwam, bleef ik dagelijks terugkomen, zelfs in periodes dat ik geen zin had om de Sims te spelen. Ik wou hoe dan ook op de hoogte zijn van het laatste nieuws en natuurlijk de nieuwe uitbreidingen die in mijn afwezigheid bekend zouden kunnen gemaakt. Ik heb zelfs op zaterdag 04 juli 2009 mijn account op dit forum aangemaakt, maar ik vergat telkens dat ik een account had. Daar ga ik na 4 lange jaren eindelijk eens verandering in brengen.

Dan moet Simsnieuws wel blijven bestaan in de toekomst.. en die staat vast met de komst van de Sims 4. Ik kan niet wachten om te zien hoe Simsnieuws zich in de komende jaren blijft verbeteren en het blijft hoe dan ook mijn #1 Sims fansite.

Degg Degg! :laugh

Accountnaam: Harrypo11 :)

EDIT: Ik heb gisteren de De Nautische Woonkamerset cadeau gekregen van Ray (hartelijk bedankt!). Mijn inzending hoef je dus niet meer mee te rekenen; ik hoef de set niet dubbel in mijn bezit te hebben en wil de andere leden een eerlijke kans bieden de set te winnen.

Laatst gewijzigd door Harrypo11 op wo 12 jun 2013, 08:09, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Yade
Podium hulp Podium hulp
Berichten:
145
Lid geworden op:
zo 15 apr 2012, 11:22

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Tja, zo lang ben ik hier nog niet! Maar die set wil ik HEUL wel hebben, dus doe ik een gooi! Ik was iets aan het zoeken over het museum in Frankrijk en zo kwam ik hier terecht! Vind dat er hier doorgaans een hele fijne sfeer hangt, de nieuwtjes zijn leuk, evenals de opdrachten! Tja..het is gewoon een supergezellig forum waar ik iedere dag toch wel even op kijk :)

Accountnaam: bonneke85
Houd me vast als ik verdrietig ben. Kus me als ik moet huilen. Maak me aan het lachen als ik in de put zit. Hou van me tot ik sterf.
Gebruikersavatar
Raineyl
Kantoorslaaf Kantoorslaaf
Berichten:
265
Lid geworden op:
zo 01 apr 2012, 15:21

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Waarom vind ik simsnieuws zo leuk?

-Het is een super georganiseerde site, ik kan er alles snel lezen, en snel vinden, de reden waarom ik alleen simsnieuws bezoek.
-Er zijn super mensen, stel een vraag in het forum en je hebt je antwoord! Iedereen is heel aardig en behulpzaam.
-Ik hou van de dagboeken, ik reageer niet zo veel, maar ik lees wel alles. De dagboeken, 365, challenges zijn allemaal heel erg leuk!

Mijn naam op de sims 3 is : Raineyl
Gebruikersavatar
SimsDreams
Kantoorslaaf Kantoorslaaf
Berichten:
374
Lid geworden op:
zo 19 feb 2012, 12:17

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Heey, wat een leuke wedstrijd! :D

ik ben geen simmer van dag 1 van de sims collectie. Maar ik speelde wel My Sims op de Wii. Ik kende het spel wel al, maar ik wou het pas echt hebben toen een vriendin mij vertelde over dit. De 'vonk' sloeg meteen over en ik wou het meteen in m'n handen hebben. Maar voor ik het kreeg heb ik nog veel info zitten zoeken over de Sims 3 waar door ik op deze fantastische site kwam. Ik volgde dagboeken en andere projecten. Tegen de tijd dat ik de Sims 3 eindelijk had, wist ik er eigenlijk alles al van :$ , en allemaal de danken aan deze informatieve site. Ik had mij daarna meteen geregistreerd op de officiële site, maar kon het niet laten om dat hier ook niet te doen. Die dag was 19 februari 2012. En ondertussen zit ik hier al een jaartje :D Ik kan hier altijd mijn vragen kwijt. En de gezelligheid die je hier vind, vind je op geen ander forum dan ook. Natuurlijk volgde ik 365 screens projecten(en andere screen-topics) en kon het niet laten om er ook eentje te starten. De tips die je krijgt van de vriendelijke forummers(is dat een woord? :flapper ) is altijd handig, omdat ik altijd wel iets wil bij leren. Ze geven je ook wel kritiek/commentaar maar altijd op een vriendelijke manier, en dat vind je niet overal...
Dit is dan ook de beste, leuke, tofste, vriendelijkste, informatiefste, enz.. Die er bestaat! Ik kom hier altijd met plezier kijken, elke dag.
Er zijn nog veel meer goede dingen op te noemen, maar waarschijnlijk wordt het bericht dan ietsje te lang :sweatdrop
Ik hoop dan ook dat dit forum nog vele jaren krijgt en altijd deze gezelligheid behoudt, al zal dat wel zo zijn.

Accountnaam: SimmieDay
Afbeelding
De Fotodoos van SimsDreams
Gebruikersavatar
knukybu
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1522
Lid geworden op:
di 14 mei 2013, 20:41

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Hey, ik wou me ook inschrijven en mijn internet deed het traag :).
Ik ben blijk dat het hopelijk deftig verstuurd is.

Deze site heb ik gevonden door iets op te zoeken van sims 3. En natuurlijk heb ik de site bij mijn favorieten gezet. Ik vind het leuk dat hier het laatste nieuwe informatie op staat. Zelf heb ik geen twitter en heb ik al ondervonden dat daar veel info op komt via jullie. Dus dankzij jullie hoef ik dan ook geen twitter aan te maken want alle info over de sims komt hier dan ook terecht. Jullie zijn altijd op de hoogte van de eerste nieuwtjes.
Altijd als ik computer opstart is deze site bekijken voor een nieuwtje. Ik vind deze site echt leuk.

En stiekem hoop ik ook voor een gift van jullie ^^ Want ik vind die set wel super leuk, En zeker voor op een woonboot! (Dit kunnen jullie al zien omdat ik daarop gereageert heb).

x :love

accountnaam: knukybu
Gebruikersavatar
Simhorselady
Afluister specialist Afluister specialist
Berichten:
1512
Lid geworden op:
za 18 jun 2011, 09:54

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Wow knap! Van Harte! :thumbsup

Ik zocht in 2009/2010 iets over de sims 3, ik kwam toen hier terecht en heb wat rond gekeken, maar na een week was ik dit al weer vergeten :$
In 2011 ging ik wat rondneuzen op internet voor beestenbende, niet wetend dat het zo ging heten. Ik kwam toen hier weer terecht en ik ging hier wat beter op kijken. Ik zag dat dit een super handige site was met de nieuwste snufjes en informatie over De Sims. Ik heb me toen op een zaterdag morgen 18 juni 2011, 9:54 aangemeld. Ik voelde me toen eerlijk gezegd wat alleen, maar na een tijdje kreeg ik steeds meer praat met andere gebruikers. Ondertussen kwamen er bergen met nieuwe over De Sims 3 Beestenbende wat ik geweldig vond! Want er zaten paarden in! Ik liet toen ook af en toe wat screens zien enzo en reageerde zelf! Waardoor er nog meer aanspraak kwam. Ik vond het toen zo leuk na een tijdje dat ik een dagboek was begonnen. Ik kwam toen tot G2, want ik vond zelf dat er jammer genoeg weinig reacties kwamen en het verhaal was niet meer boeiend. Om precies te zijn stopte ik mijn dagboek in de zomer van 2012. Ik had ook soms redelijk wat vragen en die werden erg fijn beantwoord, vooral in het begin! En nu nog steeds ;). Na dat ik op vakantie was geweest, had ik weer wat behoorlijk wat informatie gemist, zo kwam ik erachter dat jaargetijden kwam! Ik kon toen niet meer wachten en besloot om mijn afleiding in een 365 (16 augustus 2012) te stoppen, waar ik nu nog steeds mee bezig ben en ook heb ik een dagboek gestart en ik hoop dit keer dat ik het tot het einde volhoud! Maar ik wed dat me dat gaat lukken door jullie lieve en motiverende reactie :knuffel
Ik ben nu zo gehecht aan de site dat ik elke keer meer zin krijg in sims! Want toen de uitval in februari was, heb ik in die weken niet één keer gesimst, omdat ik als ik ging simmen ik SN mistte! Maar ook zonder dat ik simste heb ik het toen echt gemist!
Dit is voor mij echt een familie :knuffel

Mijn naam op De Sims site is: chelsjojuul, voor de zekerheid toch even een linkje :sweatdrop http://mypage.thesims3.com/mypage/chelsjojuul
Afbeelding
Waarom zal ik kiezen, tussen die 2? Gewoon de persoon is goed!
Alice<3Sims3
Snackventer Snackventer
Berichten:
51
Lid geworden op:
di 23 okt 2012, 11:34

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

Leuke actie!

Ik zit nog niet zo heel lang op Simsnieuws, maar ik vind het er erg leuk. Ik bezoek SN elke dag omdat er van iedereen altijd leuke reacties zijn en het is er altijd gezellig. Bovendien is er ook veel informatie te vinden, maar vooral voor de gezelligheid :knuffel
Het woonkamerpakket lijkt me erg leuk! Ik vind het ook erg fijn omdat ik best veel sims3 speel, maar natuurlijk niet alles weet, je hier je vragen kan stellen en er altijd antwoord op komt. 't Is gewoon supergezellig hier!!

Mijn sims 3 gebruikersaccount is: wroetmuis1
(geen idee waarom die naam :$ )
AMOR vincit OMNIAM
Gebruikersavatar
lopter12
Mest analist Mest analist
Berichten:
533
Lid geworden op:
ma 27 aug 2012, 18:33

Re: SN Random Giveaway : 10.000 leden!

2012 ik zocht op YouTube voor beestenbende nl reviews.
Ik merkten dat er een filmpje opstond simsnieuws interessant.
Ik klikten op de aangegeven link nl yes,en ook een geweldig review.
Een kwartaal later,ik wil geen Sims 3 site meer ik keek voor fansites.
Ik kwam op deze site, ooooh die leuke site dacht ik en melde me meteen aan.
Ik wou alles ontdekken, dagboeken wat betekend dat hier ooh leuk.
Ik begon te snappen wat xd en : ) betekende,en kijk leuk onderschriften maar hoe moet dat.
Door teamleden en leden begon ik steeds meer te snappen,en de site werd steeds leuker.
Maar ook nieuws,weetjes en de mensen op die forum maakten me blij.
Hier op simsnieuws staat iedereen voor elkaar klaar,op deze site is iedereen zichzelf en simsfan natuurlijk.
Alle 10.006 leden zijn samen simsnieuws een site die meer dan geweldig is.
Met topic voor topic bericht voor bericht en lid voor lid is 10.000 en dat is simsnieuws, een site voor simsfans een site voor mensen en een site voor nl.
Daarom ben ik trots dat ik lid ben.
Ik wil hiki,fransor,ansj en alle andere teamleden of ex teamleden bedanken voor het bouwen van deze site,maar ook alle leden want zonder leden was deze site er niet.
Dagboeken weetjes tips spelletjes en uitdagingen vind je op simsnieuws en nog veel meer,daardoor is simsnieuws speciaal en ook uitgebreid.
Ik kom hier elke dag voor plezier,en dat vind je hier zeker.
Dus dat is waarom ik hier ben.

Bedankt simsnieuws :knuffel
Naam Sims 3 site:lopter
Afbeelding
Keep calm and say sims

Weergave- en sorteeropties

Gesloten