Peuterdynamo

Gebruikersavatar
Op het moment kampt onze host met enkele problemen. Hierdoor kan het voorkomen dat de site er eventjes uit ligt! Misschien dat de Host ook last heeft van de storm??

Peuterdynamo

Gebruikersavatar
Alle dagboeken van de uitdagingen zullen naar de dagboeken reeks verplaatst worden. De uitdagingen gaan naar de uitdagingen en de regels ook. Zo hoeven jullie iets minder te scrollen! Happy Simming !

Peuterdynamo

Gebruikersavatar
Als SimsNieuws niet helemaal goed verschijnt op je scherm op het moment is omdat ik bezig ben met onderhoud!

Dingen die al aangepast zijn:
- De Sims Middeleeuwen is uit het menu gehaald op de site. De (p)reviews van De Sims Middeleeuwen staan onder De Sims 3 > Overige reviews.
- Artikelen toegevoegd in de dropdown menu's

Peuterdynamo

Gebruikersavatar
Veranderingen zijn toegepast op het forum, in de komende dagen gaan wij ook nog eens oude topics verwijderen die ouder zijn dan maar 2014. Een grote klus, dus houd er rekening mee dat de helft er nog rommelig uit kan zien.

De Sims 3 uitbreidingen zijn allemaal naar De Sims 3 uitbreidingen hoofd forum gegaan. Zo hoeven we niet zoveel naar beneden te scrollen, scheelt weer! Hetzelfde geld voor de Accessoires pakketten.

In Overige De Sims games zijn
Middeleeuwen, Simcity, De Sims 2 en De Sims Freeplay toegevoegd.

Nogmaals, wij zijn nog niet helemaal klaar met het opruimen van het forum. Dit gaat de aankomende dagen/weken nog door ! Bedankt voor jullie geduld

Update

Dagboeken van Rimpelbil zijn al zwaar verouderd, deze zijn naar ons archief verplaatst.
De Sims 3 Tools is de Wereld tool verplaatst naar De Sims, de overige tools zijn verwijderd.

Beheerder

Gebruikersavatar
Gitte en Ollie zijn voor een dag verbannen.

Wij houden het graag leuk op ons forum en willen niet dat de sfeer wordt verpest door een enkeling. Na veel tolerantie en een waarschuwing zijn zij verbannen.

Beheerder

Gebruikersavatar
Gitte, Ollie en TotallyGeeked zijn voor een week verbannen in verband met herhaaldelijk regels verbreken en zeer negatief gedrag naar elkaar.

Beheerder

Gebruikersavatar
Gast0698, >TotallyGeeked< en Eenhoorn zijn voor een week verbannen ivm het herhaaldelijk onder spammen van de site en niet luisteren naar het team.

Sorteer op