Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Sims 4 downloads HELP! [ Weergave uitklappen ]

Re: Sims 4 downloads HELP!

@charlotte: Soms moet je (links onder) bij gevorderd wat dingen aanklikken. Dan verschijnen ze misschien wel ;)

Plaatje
Afbeelding
In het rood omcirkelde moet je gevorderd aanklikken en de twee opties aanvinken. Misschien verschijnen je downloads dan wel (H) Was bij mij wel het geval namelijk :fluit

Re: Sims 4 downloads HELP!

Normaal verschijnen de families automatisch in de bibliotheek als je de juiste bestanden in Tray hebt geplaatst. Weet je zeker dat alles goed staat? :)

Re: Sims 4 downloads HELP!

Als ik de sims in tray heb gezet, hoe kan ik dan zorgen dat ik ze kan selecteren? Ik zie ze namelijk niet in de bibliotheek verschijnen.

Re: Sims 4 downloads HELP!

Als het op dezelfde manier werkt als bij Windows (lijkt me wel), dan moet je gedownloade .package-bestanden (cc) in het mapje Mods plaatsen in Mijn Documenten\Electronic Arts\De Sims 4 en de overige bestanden (huizen en Sims), volgens mij .tray en .blueprnt, in het mapje Tray. De downloads hoeven trouwens niet meer geïnstalleerd te worden. Als ze op de goede plek staan, herkent Sims 4 ze automatisch. :)

Sims 4 downloads HELP!

Hi!

Sinds kort heb ik de Sims4 voor op mijn iMac, alles werkt prima; moest wel wennen, de Sims3 speelde ik op mijn laptop namelijk.

Ik download altijd kleding, kapsels, huizen en ga maar door, deze kon je of in het juiste mapje slepen of dubbelklikken en dan installeerde ie ze automatisch. Maar hoe doe ik dit op mijn iMac? Ik download voornamelijk van thesimsresource.com, heb al aardig rond gegoogeld maar kan er echt niks over vinden..

Iemand een oplossing? Met downloads is het spel een stuk leuker haha!

Omhoog