Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Problemen met de Uitwisseling? [ Weergave uitklappen ]

Re: Problemen met de Uitwisseling?

Het kan idd door de uitwisseling komen als net zoals Big mama zegt je spel geen downloads verdraagt, maar er kunnen soms ook foute downloads op de uitwisseling zitten dus kijk altijd uit welke sim/haar je download, want een vriendin van me had eens last van een hardnekkig probleempje door de uitwisseling. Ik zou eens al je Uitwisseling items uit je spel halen, en dan nog eens spelen. Als het opgelost is kan het daaraan liggen dus. :)

Re: Problemen met de Uitwisseling?

Dit kan wel door de spullen van de uitwisseling komen want sommige creaties hebben CC erin zitten.
Ik download alleen als erbij staat dat het CC vrij is want ik heb ook altijd problemen hiermee. :D

Problemen met de Uitwisseling?

hallo :)
Ik download enkel spullen uit de Uitwisseling op de website van Sims 3 zelf omdat ik niet echt goed ben met computers, ik heb dus ook geen mods ofzo, maar de laatste tijd ondervind ik steeds meer problemen met mijn spel. Ik krijg bijvoorbeeld syntaxisfouten, mijn spel sluit soms zomaar af en mijn families zijn weg en vervolgens moet mijn computer herstellen van een 'ernstige fout'. Zou het kunnen dat spullen uit de Uitwisseling dit veroorzaken of kan er iets mis zijn met mijn laptop. Ik zou graag toch een mogelijke oplossing willen ookal heb ik misschien niet genoeg informatie kunnen gegeven. Toch alvast bedankt!

Omhoog