Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Sinds update heb geen opties meer als ik na testingcheats wijzig Sim in cas.[Opgelost] [ Weergave uitklappen ]

Sinds update heb geen opties meer als ik na testingcheats wijzig Sim in cas.[Opgelost]

Sinds de nieuwe update kan ik mijn sim niet meer aanpassen in CAS. Ik bedoel dat ik dan de opties niet meer krijg. Alleen de sim. Ik heb de testingcheat aan en CAS.fulleditmode aan gezet. Als ik dan met shift op de sim klik en dan voor aanpassen in CAS klik kom ikdus in cas waarin alleen de sim in staat en verder niks en ook niet de miniatuur portretjes van de andere sims in mijn huishoudens. Ik kan alleen de sim die er staat rond draaien en verder niks.

Op het forum van de officieele site willen ze natuurlijk dat ik al mijn CC weghaal, maar dat ga ik mooi niet doen. Want al mijn huishoudens bestaan voornamelijk uit personages van Disneyfilms, Doctor Who en zo. Die kunnen niet met de standaard outfits die in de sims zitten. Alleen die van starwars op Padme na.

Omhoog