Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Restaurant kaveltype niet vindbaar? [ Weergave uitklappen ]

Re: Restaurant kaveltype niet vindbaar?

Als je aan het bouwen bent, staat er boven in je scherm dat lijstje met opties (zoals selecteren etc.) en daar staat ook dat huisje met de i. Als je daar op klikt kun je in het roll down menu als het goed is gewoon restaurant kiezen? Hope it helps!

Re: Restaurant kaveltype niet vindbaar?

Eerlijk gezegd zou ik het ook niet weten. Ik heb het pakket zelf niet, maar ik zou denken dat je het in bouwmodus wel zou moeten kunnen wijzigen. Probeer het anders eens op een nieuwe (compleet lege) kavel. Geen idee op welk kaveltype je restaurant nu staat, maar als het op dit moment particulier is, dan kan het ook best zijn dat bepaalde voorwerpen niet op openbare kavels mogen staan.

Restaurant kaveltype niet vindbaar?

Ik ben nog bezig om de kaveltype van mijn restaurant (die ik vorige week gemaakt heb) te wijzigen. De optie 'Restaurant' staat er gewoon niet tussen. Ik heb geen idee hoe ik van mijn restaurant een 'Restaurant' kan maken.

Omhoog