Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Speuren naar Cora [ Weergave uitklappen ]

Re: Speuren naar Cora

Hoe werden de familie van de Kerkhof en Cora zo'n belangrijk onderdeel van The Sims?

We hielden de tijdlijn voor Sims 2 aan met het idee alles zo'n 20 jaar vooruit de plaatsen, ik kan me niet herinneren hoeveel precies, maar we wilden er een kleine draai aan toevoegen, wat de reden is dat Cora verdwenen was en we niet wisten wat er met haar gebeurd was. Was ze ervandoor gegaan met Don Lothario? Was ze ontvoerd? Er ontstonden een hoop leuke fantasieën omheen.

Het idee was dat Cora gevlucht was en in Strangetown was terechtgekomen in The Sims 2, maar ik maakte een fout in de data dus ze verscheen nergens. Iedereen dacht dat het iets enorm 'oh jee waar is ze gebleven?' was, maar ik dacht alleen: "Oh, dat was een bug, het was niet de bedoeling." Het was grappig. Het wakkerde het 'Oh wat gebeurde er met Cora'-idee aan.
Graag gedaan :-D
v

Re: Speuren naar Cora

Wil je het even vertalen? (Ben ik even te lui voor, ik kan het wel lezen als ik goed nadenk maar écht vloeiend gaat dat niet.)

Of iemand anders.

Re: Speuren naar Cora

Overigens is dit wat er echt gebeurd is:
Lindsay Pearson (senior producer bij EA):

How did the Goth family and Bella Goth become such a part of The Sims?

We preserved the timeline for The Sims 2 with the idea of advancing everything 20 years or something, I can’t remember how far it was exactly, but we wanted to add a little more twist to it, which is why Bella had disappeared, and we didn’t know what had happened to her. Had she run away with Don Lothario? Had she been abducted? There were a lot of fun fiction around that.

The idea was Bella was supposed to have run away and ended up in Strangetown, and she was supposed to be a townie wandering around in Strangetown in The Sims 2, but I made a mistake in the neighborhood data so she never showed up anywhere. Everyone thought that was like this huge, ‘Oh gosh, where did she go?’ I was like, ‘Oh, that was a bug. Sorry, I didn’t mean to.’ It was fun. It actually fuelled this idea of, ‘Oh, what happened to Bella?’
(of was dat al bekend, heb het hele topic niet gelezen :laugh )

Re: Speuren naar Cora

Tsjah...met de komst van Sims4 zijn de tijdlijnen veranderd, maar het zou zich nog steeds kunnen afspelen vlak voor de verdwijning van Cora uit Droomzicht (sims2). De verdachten Dina en Nina Heethart en Stefano Bigoli doen nog steeds mee in de sims4. (sims4 zou zich dan afspelen tussen sims1 en sims2)

Zoals Charlotte zegt komt er met de eerstvolgende EP 'aan het werk' de aliëns terug en een nieuwe aliën wereld 'Sixam'. Wie weet vinden we een tweede Cora in Sixam. Zou wel leuk zijn :sweatdrop

Maar het wordt er niet duidelijker op :glare

Re: Speuren naar Cora

In de sims 4 is ze er gewoon, maar misschien krijgen we duidelikheid als aan het werk uitkomt, want dan Zijn er ook weer aliens.

Re: Speuren naar Cora

Rik schreef:Je kunt Cora vinden in Vreemdvoort, daar heb ik haar namelijk gevonden.
Maar het blijft een mysterie hoe zij daar terecht kwam :s
dat is niet de echte Cora, dit is wat ik denk dat er is gebeurt: Cora leefde een gelukkig leven in droomzicht met haar zoon en dochter, tot ze werd ontvoerd door aliens. de aliens wilde niet dat mensen zich gingen afvragen waar Cora was dus maakte ze een kloon. voordat de kloon volledig af was om ook te weten dat ze getrouwd is met Cristiaan en 2 kinderen heeft, Alexander en Alexandra, crashte ze boven vreemdvoort waar de kloon wist te ontsnappen. een ander ruimteschip kwam de aliens en Cora ophalen om naar hun eigen planeet (lunar lakes) te gaan om te kunnen experimenteren op Cora. (vanaf hier ligt de rest van het verhaal aan wat jij doet in de sims 2) optie A: voordat ze aankwamen in lunar lakes gingen ze nog een keer rondneuzen bij de famielie van de kerkhof. alexandra keek door de telescoop en zag een UFO en werd door dezelfde aliens ontvoerd. ze zagen in dat alexandra niet de juiste humanoiede was om op te experimenteren, maar ook dat als ze terug ging ze de wereld zou vertellen dat haar moeder hier was. dat was niet de bedoeling. ze lieten Alexandra en Cora vrij. ........ (ik weet zijn naam niet meer) voelde zich schuldig dat dit was gebeurt en ging terug in de tijd, naar de tijd van sunset valy om Cora te waarschuwen. toen hij dat had gedaan wilde hij weer terug naar droomzicht maar zijn tijdmachine deed het niet, hij werd naar een andere plek gestuurd in dezelfde tijd. optie B: er gebeurde niets en Cora werd naar Lunar Lakes gebracht waar ze later stierf aan de experimenten van de aliens. ........ (ik weet zijn naam niet meer) voelde zich schuldig dat dit was gebeurt en ging terug in de tijd, naar de tijd van sunset valy om Cora te waarschuwen. toen hij dat had gedaan wilde hij weer terug naar droomzicht maar zijn tijdmachine deed het niet, hij werd naar een andere plek gestuurd in dezelfde tijd.

Re: Speuren naar Cora

mijn eigen onderzoek. dit is wat ik weet:

- als je Cora's dochter Alexandra vaak genoeg de telescoop laat gebruiken zal ze worden ontvoert door aliens waarna ze terug komt met Cora.
- iemand (ik weet het niet zeker maar ik denk Stefano) is een tijd-reiziger. andere simmers zeggen dat hij is terug gekeerd naar de tijd van sunset vally, toen Cora nog een kind was om haar te waarschuwen voor de aliens, (wat ik nu ga typen is wat ik denk dat er is gebeurt) toen hij haar had gewaarschuwd wilde hij terug naar droomzicht gaan maar in plaats van naar zijn eigen tijd terug te keren is hij perrongelijk naar een andere stad gegaan waarna zijn tijdmachine kapot is gegaan. andere simmers zeggen dat je hem als volwassene in rivierview in de Sims 3 kan vinden (de stad weet ik niet zeker).
-in de belladonna baai in de Sims 2 staat een standbeeld van Cora.
-"Bella"donna baai (Cora van de kerkhof heet in het Engels Bella goth)
-in Stefano's contacten staat iemand genaamd Katherine Langerak, zij lijkt wel verdacht veel op Cora: (PS: ik kan een screenshot plaatsen van katherine, maar ik weet niet hoe :D )

Re: Speuren naar Cora

me sim heeft cora getekend :laugh
Afbeelding
de linkste vind ik ook erg op cora lijken
Afbeelding

Re: Speuren naar Cora

Nog even een heeeeele late reactie, maar ik ben nu net bezig met de familie van de Kerkhof in sims 2. ik heb de cheatcode boolProp testingCheatsEnabled true gebruikt, Alexandra aangeklikt en op Spawn geklikt. Toen heb ik Thombstone of L and D gekozen en op 'Add Neighbour To Family' geklikt. Na een paar keer klikken staat de naam Cora er tussen! Deze heb ik aangeklikt en tada! De echte Cora terug in de familie. Ze weet niet meer dat ze is ontvoerd maar ze heeft wel Christiaan, Alexandra en Alexander als familie in haar stamboom staan dus het is echt de echte Cora!

Re: Speuren naar Cora

Ik ben van 1 ding zeker, Dina heeft Vincent niet vermoord; want in de sims 2 had ze een slechte herrinering aan zijn dood. Dus het vakje was rood. Daarom denk ik dat Dina echt van Vincent heeft gehouden...

Re: Speuren naar Cora

Morsmordre schreef:Heeft iemand trouwens wel eens Cora laten opgroeien en eigenlijk het hele verhaal uit de sims 1 en 2 proberen na te spelen? Misschien zitten daar nog wat hints tussen.
ik ben er al een smee begonnen....maar het werd wat saai ze is hoogstens jongvolwassene geworden!

Re: Speuren naar Cora

Vergeet ook niet dat de zusjes heethart aliëns in hun familiestamboom hebben staan. :fluit

Re: Speuren naar Cora

Heeft iemand trouwens wel eens Cora laten opgroeien en eigenlijk het hele verhaal uit de sims 1 en 2 proberen na te spelen? Misschien zitten daar nog wat hints tussen.

Re: Speuren naar Cora

Dat klopt inderdaad. Dina Heethart was met hem getrouwd. Het is onbekend waar de zussen vandaan kwamen maar dat Dina getrouwd was met Vincent kan wel betekenen dat ze de familie Van de Kerkhof gekend heeft. Ze wonen aan het begin van de Sims 2 nog niet zo lang in Droomzicht, precies vanaf de nacht dat Cora verdween. Het lijkt aannemelijk dat Dina Vincent vermoorde omdat zij een geldwolf en omdat ze ontrouw was aan hem door een affaire te hebben met Stefano. Toch stierf Vincent aan ouderdom en trouwde Dina waarschijnlijk met hem toen hij nog geen oudere was. Vincent was waarschijnlijk ook niet bijzonder rijk. In ieder geval: Vincent overleed (mogelijk voor, mogelijk na de verdwijning van Cora) en Dina is geïnteresseerd in Christiaan. Stel dat Vincent overleed voordat de zussen Heethart naar Droomzicht verhuisden en Dina was toen al geïnteresseerd in Christiaan, dan acht ik het waarschijnlijk dat ze Stefano Bigoli (met wie ze een relatie had) min of meer heeft overgehaald om Cora te laten ontvoeren door aliens via zijn telescoop. Stefano beloofde het en doet het, daarna stelt hij Dina ervan op de hoogte. Diezelfde nacht nog verhuisd de familie Heethart naar Droomzicht. Deze theorie is toch realistisch of niet?

Re: Speuren naar Cora

Vincent stierf ergens tussen de sims 1 en sims 2 want een van de heetharts heeft de herrindering dat zij een erfenis ontving.

Omhoog