Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Gebruiken camera vaak lag [ Weergave uitklappen ]

Re: Gebruiken camera vaak lag

Oke bedankt, ik heb dit inderdaad al gehad sinds we de sims 3 hier hadden, rond najaar 2012 gok ik, we hebben dit altijd gehad, maar we speelden ook niet op hele bijzondere hardware toen. Nu ik op een pc die makkelijk goed genoeg is speel, vind ik het nogal irritant, maar als er niet veel aan te doen is, is dat maar zo...

Re: Gebruiken camera vaak lag

Het is lastig te zeggen of er echts iets aan te doen valt. De Sims 3 loopt gewoon nooit helemaal vloeiend als je beweegt (de engine is vandaag de dag gewoon bagger), zelfs niet bij goede hardware (die werken vaak 'te' goed). Je zou als eerste nog kunnen proberen om het aantal kavels dat tegelijkertijd wordt gerenderd terug te zetten naar 1 of 2 in de opties. Scheelt vaak al best veel. Hiernaast kun je ook nog altijd proberen V-sync in te stellen (zijn genoeg filmpjes van op YouTube te vinden hoe je dat moet doen) wat je hoeveelheid frames dan wel limiteert, maar het geheel in enkele gevallen wel soepeler laat lopen. En als je een al wat oudere save hebt, dan wil de Overwatch mod ook nog wel helpen. Verdere downloads en mods zou je natuurlijk ook eens moeten uitschakelen om te kijken of dat nog iets uithaalt. :)

Nogmaals is het gewoon lastig te zeggen of er echts iets aan te doen valt. Je zult gewoon vanalles moeten proberen en kijken wat werkt en wat niet.

Gebruiken camera vaak lag

Hallo,

Wanneer ik de sims 3 op mijn pc speel, heb ik steeds framedrops, het spel is dan gewoon heel sloom.
Ik zou dit spel makkelijk aan moeten kunnen...
Is hier een fix voor?

SPECS:
Videokaart: MSI GTX 960 4GB
CPU:AMD X4 860K
RAM:8GB DDR3
WINDOWS 10 64 BIT

Omhoog