Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Eerste uitbreiding 'Steden van de Toekomst' [ Weergave uitklappen ]

Eerste uitbreiding 'Steden van de Toekomst'

Afbeelding

Ondanks dat het persbericht over de eerste uitbreiding van SimCity nog niet binnen is, lijkt alles er toch op dat 'SimCity Steden in de Toekomst' de allereerste uitbreiding zal gaan worden voor SimCity.


Info van Origin:

Hoe ziet de toekomst van jouw stad eruit?
Bouw je een utopische samenleving die wordt ondersteund met schone energie of laat je een enorme corporatie de omgeving plunderen en vervuilen om de onstilbare consumptiedrang van je Sims te kunnen blijven voeden? Behalve uitbreiding naar de zijkanten, is het ook mogelijk om de hoogte in te gaan met enorme megatorens met meerdere zones. Onderwijs en onderzoek helpen bij het ontdekken van nieuwe technologieën waarmee je steden minder vervuilen, minder afhankelijk zijn van natuurlijke grondstoffen. Ook wordt het dagelijkse onderhoud uitgevoerd door robots, maar daardoor loopt je stad wel het risico op een grondstoffen verslindende aanval door een gigantische robot. Naarmate de bevolking toeneemt, wonen, werken en spelen je Sims steeds dichter op elkaar. Of dat in harmonie en welvaart is of als uitgebuite arbeiders is aan jou.

BELANGRIJKSTE ONDERDELEN

· Bouw de hoogte in—Creëer enorme Megatorens met meerdere zones waarin jouw Sims kunnen wonen, werken en spelen zonder ooit een voet op de grond te zetten.

· Corporatieve consumptiedrang tegenover groene utopie—Speel twee nieuwe stadsspecialisaties vrij waarmee je een grondstoffenverslindende megacorporatie kan opbouwen die draaiende wordt gehouden door onderbetaalde arbeiders of een stedelijke utopie die schone energie ontwikkeld en waar de rijken de dienst uitmaken.

· Nieuwe tijden, nieuwe mogelijkheden—Kijk toe hoe je stad transformeert als hij zich aanpast aan veranderende tijden, met nieuwe mogelijkheden gebaseerd op bestaande technologieën zoals Mag Levs die boven straten en kleine gebouwen zweven, hypermoderne voertuigen en onderhoudsrobots.

· Nieuwe ramp—Zet je schrap voor een nieuwe ramp die past bij een hightech-economie: een enorme robot die je stad aanvalt!

De adviesprijs is €39,99 en is al bestelbaar op Origin SimCity Steden van de toekomst

Update: 14 November zal de release datum zijn

Omhoog