Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Mayfield Springs [ Weergave uitklappen ]

Re: Mayfield Springs

Vooruit in de Tijd heb ik het minst gebruikt van alle uitbreidingspakketten, dus zou in theorie ook het gemakkelijks te missen zijn. Er zitten tevens ook niet echt exclusieve dingen in van VidT. Ik denk dus wel dat het goed zal gaan, maar zeker weet ik dat natuurlijk niet. Probeer het gewoon en kijk dan of het iets is of niet. ;)

En dan nog iets anders; Mayfield Springs is ondertussen bijna 2500 keer gedownload! :swing
En ik zou nu ook dat ik hier het meest bekeken CaW topic ben met 9000 views. xD

Re: Mayfield Springs

zit er veel van vooruit in de tijd in deze wereld? Het is het enige uitbreidingspakket die ik niet heb omdat ik het niet aan durfde met het aantal geheugen dat ik nog over heb op mijn laptopje. Oftewel zouden er veel 'problemen' optreden als ik de wereld download en opstart omdat ik geen vooruit in de tijd heb? Zoals van belangrijke voorwerpen op sommige plaatsen die dan verdwijnen etc. ?

Re: Mayfield Springs - Klaar, download link pg. 1

Oh wauw het is echt idd mega super, had filmpje nog niet gezien! Maar ik vraag me af, werkt echt alles en is dit de definitieve versie? Ik wil er HEEL graag in spelen maar ik ben niet zo'n fan van opnieuw te moeten beginnen als de/een nieuwe versie er is, grootste redenen waardoor ik soms stopte met uitbreidingen als de wereld geupdate was. :P

Re: Mayfield Springs - Klaar, download link pg. 1

Zodra ik mijn nieuwe PC binnen heb en de sims3 weer heb geinstalleerd zal ik de wereld downloaden. Het filmpje ziet er ook goed uit. Geeft een mooi beeld weer :D

Re: Mayfield Springs - Klaar, download link pg. 1

Ik neem aan dat het met een I7 processor, een GTX 760 en 16GB RAM geen problemen mag opleveren? Ik ben niet zo een fan van die mod, bij iedere update zorgde die voor veel problemen voor zover ik kon lezen. :P

Re: Mayfield Springs - Klaar, download link pg. 1

^ Ja, bij mij werkt het zo in ieder geval.

Bedankt nog allemaal :knuffel

V Waarschijnlijk wel. :P
Die mod heb ik er verder ook wel met een reden bijstaan, zoals je wel begrijpt. Ik ben er nou ook weer niet zo'n superfan van, maar meerdere malen ben ik er gewoon achter gekomen dat de wereld zonder niet meer werkt na verloop van tijd. Er worden vaak zelfs amper tot geen babies meer geboren (don't ask me why), laat staan relaties gevormd, en deze mod die dwingt het spel in ieder geval dit wel te doen. Ik zou het weten of dit mijn of EA's fout is, maar het blijft gewoon een feit dat de mod er wel voor zorgt dat de wereld blijft lopen. ;)

Re: Mayfield Springs - Klaar, download link pg. 1

Lijkt me wel vanzelfsprekend, toch? :)
Echter zullen de bruggen van BN niet zo'n super grote problemen geven. Over het algemeen zijn die twee bruggen nou ook weer niet zo belangrijk. Zeker niet die ene in het centrum. Misschien dat je het resort wel zal moeten gaan verwijderen of verplaatsen om ervoor te zorgen dat er geen Sims meer naar toe zullen worden getrokken, maar verder zie ik wel weinig problemen. ;)

Re: Mayfield Springs - Klaar, download link pg. 1

Boven natuurlijk dus. Nou ja de wereld is voor de rest prachtig. Hopelijk zijn de watertaxi's een oplossing. Zou ik dan wel even in de note zetten dat die belangrijk zijn voor de bruggen ^.^

Re: Mayfield Springs - Klaar, download link pg. 1

Veel plezier! :knuffel

Nog wel zou ik even het volgende willen uitlichten. Doe dat ook echt als je de wereld download: :)
Als laatste zou ook ook nog zeer sterk aanraden om twee van Twallan's mods te downloaden, namelijk de Overwachts en StoryProgression. Zonder die twee geeft de wereld namelijk na verloop van tijd veel teveel lag, of wordt de wereld zelfs onspeelbaar.

Re: Mayfield Springs

WAT ER NOG MIST: Het is dan wel een beta, maar toch is nog niet alles compleet. Ten eerste is er bijvoorbeeld nog geen festivalkavel. Ik heb hem vandaag er nog uit gehaald en vervangen door een gewoon park. De festivalkavel gaf mij gewoon veel teveel bugs. Misschien dat ie er later nog in komt, maar zoals het er nu naar uitziet werken jaargetijdenmarkers op premade kavels gewoon niet in een wereld. Een ander punt is dat er waarschijnlijk nog wel een nieuwe duikkavel bij zal komen en misschien ook nog wel een verborgen eiland. Met twee duikkavels kun je gewoon te weinig. Verder moet de intro nog opnieuw gedaan. (Rara van welke wereld die nu komt.) En als laatste nog wat kleine andere dingetjes.
Dan ga ik nog eventjes wachten, of is die tekst nog niet aangepast? :)

Re: Mayfield Springs

Dan heb je in ieder geval nog steeds de beta gedownload. :sweatdrop
Er kwam gisteren even iets tussen, waardoor ik wel al alles klaar had om te posten, maar het nog even niet kon. De titel van dit topic had ik daarvoor al wel veranderen, maar vergeten terug te veranderen en ik had ook niet echt verwacht dat iemand zou reageren. xD

En dan de bruggen. Ik heb in ieder geval noch een groene brug, noch een brug van NM in de wereld zitten, dus daar kan het niet aan liggen. Er zitten er wel 2 van het basisspel, 4 5 van WA en 2 van Bovennatuurlijk in. Misschien dat je dus WA of Bovennatuurlijk mist? Dan zou je namelijk nog best wel gaten in je wereld kunnen krijgen want volgens mij vervangt Sims 3 die bruggen niet als je de uitbreidingen niet hebt, maar dat weet ik ook niet helemaal zeker. Het blijft wel vervelend, want de nieuwe versie zal daar weinig verandering in kunnen brengen. :(

V Hij komt dadelijk, als het goed is binnen nu en twee uur. Dat stukje verwijder ik dadelijk ook nog wel, omdat dat alleen maar gold voor de beta, maar ik laat het heus wel merken wanneer het allemaal zover is. :)

Re: Mayfield Springs - Klaar, download pg. 1

Downloaden gelukt :swing

Kan helaas maar de helft van je wereld gebruiken. Ik heb die groene brug (Na middernacht?) niet en nu zitten er gaten in de weg. :/ Helaas. Voor zover ik heb gezien wel een super mooie wereld ;)

Omhoog