Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Whitdawn Heights ~ by Hugo [ Weergave uitklappen ]

Re: Whitdawn Heights ~ by Hugo

Mooie wereld. Inderdaad de kleuring van het landschap kan iets beter, maar toch heel mooi.
Origineel dat je de ijs-lounge bovenaan de bergen zet! :D

Re: Whitdawn Heights ~ by Hugo

Ik vind dat het een beetje een mario-effect krijgt. Daarmee bedoel ik dat je alleen duidelijke kleuren hebt gebruikt in het landschap. Of groen of wit. Terwijl zoals Rudy ook al zei het misschien echter is als je ook meer overvloeiende kleuren hebt. Voor de rest vind ik je wereld wel erg mooi ingericht, ik krijg er een beetje een Oostenrijks/Zwitsers gevoel bij:D

Re: Whitdawn Heights ~ by Hugo

Erg mooi gedaan :D
Ik vind alleen de sneeuw wel iets teveel aanwezig in je wereld. xD Het trekt zo eigenlijk meteen je aandacht. Je kunt waarschijnlijk beter proberen om alleen echt de hoogste toppen te verven en de rest dan gewoon met steen/rots texturen te verven, net zoals je in het echt ook ziet.

Whitdawn Heights ~ by Hugo

Whitdawn Heights

Afbeelding
Welkom in een nieuwe wereld: Whitdawn Heights! Of je sims hier nu zijn voor ontspanning, sport of om samen met de kinderen te genieten, iedereen vindt wel een plekje in dit gezellige bergstadje.

Whitdawn Heights is een wereld die ik een beetje voor mezelf en een beetje voor mijn broer Slimpie Roel heb gemaakt. We vonden het zonde dat we eigenlijk nooit de kavels in de stadsbibliotheek gebruikten. Maar daar komt nu verandering in! Want ik ben een wereld aan het bouwen met allemaal standaard-EA kavels. Of ze nu van uitbreidingen, Limited-Editions of de store komen. De rabbitholes heb ik uit Hidden Springs genomen, gewoon omdat die het best in de stijl van de wereld passen.

Whitdawn Heights is een ietwat mistig bergstadje met een grote voorliefde voor sport en kinderen. De wereld heeft verschillende wijken. Ik heb nog niet overal screens van gemaakt, dat ben ik gewoon vergeten. :sweatdrop Maar hopelijk krijgen jullie toch een beetje een indruk:


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
En nog even een overzichtsfoto:
Afbeelding
(Op de overzichtsfoto is het zo ver uitgezoomd dat je de bomen niet meer ziet, daarom oogt het zeker wat kaal ;) )

Zoals je ziet zijn sommige stukken land nog erg kaal en er zijn zeker nog stukken waar ik nog niet klaar mee ben, maar laat weten wat je er van vind!

Omhoog