Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Monkey Installer probleem!! [ Weergave uitklappen ]

Re: Monkey Installer probleem!!

Verwijderen werkte bij mij ook. Ik weet niet hoe de install monkey werkt (ik doe zonder) maar is het niet zo dat je hem in de install monkey zelf EN in het mapje mods moet verwijderen? Dus twee keer?

Re: Monkey Installer probleem!!

Bassie99 schreef:Dus je bedoeld dat je geen intro meer hebt en dat andere ook niet?
Nee, ik ging gewoon naar het mapje mods, zocht die twee mods op en delete, delete. Dus nu heb ik dus WEl weer de intro en WEl waar de bouw sterretjes.

Re: Monkey Installer probleem!!

Ooh dan weet ik het ook niet, ik had die 2 mods ook in het mapje staan en toen heb ik ze gewoon verwijderd en nu is het er ook niet meer....

Monkey Installer probleem!!

Nou ik heb via monkey installer al mijn mods geinstalleerd en per ongeluk stonden de twee mods (die mods van: Nointro en NoBuildSparkles) er nog bij dus die heb ik mee geinstalleerd maar dat wilde ik helemaal niet en ik heb die 2 verwijderd uit het mods mapje maar ze zijn nog steeds geinstalleerd wat nu. Kan iemand me helpen?!

Omhoog