Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: kan in spel niet meer inloggen[opgelost] [ Weergave uitklappen ]

Re: kan in spel niet meer inloggen

Het is al opgelost. Vandaag is het gelukt. Ik moest het spel blijkbaar opnieuw opstarten. Ik kon me in game wel inloggen in het hoofdmenu.

Re: kan in spel niet meer inloggen

Misschien dat dit werkt? http://answers.ea.com/t5/The-Sims-3/Inv ... -p/1987869 Een bepaald bestandje met je email erin zou je dan namelijk moeten verwijderen in de downloads map. Mocht dit niet werken, probeer dan ook eens al je cache bestanden te verwijderen. http://simswiki.info/wiki.php%3Ftitle%3 ... ache_Files

kan in spel niet meer inloggen[opgelost]

Echt heel raar en vooral vervelend. Ik kan in game me niet meer inloggen bij de Sims 3. Ik krijg dan de melding dat mijn email en wachtwoord niet geldig zijn terwijl ik met diezelfde email en wachtwoord ben ingelogd op de launcher en de officiële Sims 3 site. En ook in de Sims 4 en op origin ben ik met dezelfde gegevens ingelogd.

Omhoog