Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Mijn kat is onzichtbaar [ Weergave uitklappen ]

Re: Mijn kat is onzichtbaar

Bedankt voor het reageren, helaas werkt het opstarten niet. De instellingen op het laagst werken ook niet, ik heb gechecked, de drivers zijn allemaal up to date (NVIDIA GTX 960), ik krijg altijd een melding als ik de drivers moet upgraden van de videokaart, wat ik dan ook gelijk doe :)

Helaas werkt dit niet, het is niet echt een grote ramp. Ik heb nog een puppy, maar natuurlijk zie ik die kat het liefst wel.

Re: Mijn kat is onzichtbaar

Misschien dat opnieuw opstarten helpt (bij voorkeur zonder te saven en eventueel door eerst alle instellingen op laagst te zetten). Anders is het waarschijnlijk nodig de drivers van je videokaart opnieuw te installeren. Laat maar weten als je niet weet hoe dat moet. :)

Mijn kat is onzichtbaar

Hallo,

Sinds vandaag is mijn kat gewoon onzichtbaar, ik zie nog een groen sims teken boven hem zweven, hij doet nog alles, de sims doen alsof hij er nog is, maar ik kan hem niet zien. Ik kan ook niet op hem klikken om dingen te doen.
Ik heb geen idee hoe ik dit kan fixen, dit is mij eerder met sims gebeurd, maar niet met huisdieren.

Omhoog