Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Sim Detail lijkt het niet te doen [ Weergave uitklappen ]

Re: Sim Detail lijkt het niet te doen

Uhm.. Heb je een nvidia eenhoorn? Probeer dan eens het programmstje nvidia optimus te gebruiken, die optimaliseert je game volgensmij :)

Re: Sim Detail lijkt het niet te doen

@Eenhoorn: Toch lijkt me dit echt iets te zijn dat aan je drivers ligt. Ik neem aan dat je in het verleden nog geen last had van dit probleem en dat je alles op de hoogste settings aankon? In zo'n geval is er meestal iets mis met de stuurbestanden van je drivers waardoor er iets misgaat met het renderen van de beelden. Ik zou dus zeker even je drivers volledig verwijderen en weer herinstalleren. (Maak wel eerst een systeembackup in Windows!) :)

@gitte2001: Drivers zorgen ervoor dat je videokaart de informatie die Sims 3 stuurt aan je videokaart kan renderen tot een beeld dat je op je pc ziet. Als je er niets vanaf weet en je ook geen problemen ondervindt, moet je ook maar niet gaan proberen iets te updaten. Dan is de kans dat je slechter uitkomt simpelweg groter dan dat je ook maar enigszins een rendabele prestatiewinst oploopt. :P

Re: Sim Detail lijkt het niet te doen

Sim texture ook iets minder zetten misschien? En ook je kijk afstand en boom texture ;) misshien helpt dat, want je videokaart moet dat allemaal redeneren :)

Re: Sim Detail lijkt het niet te doen

Als ik mijn sim detail van 'Zeer hoog' af haal, worden mijn sims nòg waziger.. Dat is nou juist het probleem ;)

v Hmm.. Mijn videokaart is wel gewoon 'up to date' zegmaar.

Re: Sim Detail lijkt het niet te doen

Zoals Ollie al zei ligt dit waarschijnlijk aan je videokaart. Je zou wel nog kunnen proberen om de drivers van je videokaart te updaten, aangezien dat in enkele gevallen ook nog wel eens wil werken. :)

Sim Detail lijkt het niet te doen

Zoals de titel zegt: sim detail lijkt het niet te doen.
Bij instellingen staat mijn sim detail op ''Zeer hoog'' en toch zijn mijn sims wat wazig.
Hoe zorg ik ervoor dat mijn sims niet meer zo wazig zijn?

Edit: Het probleem is dus dat ik mijn sims wazig vind. Als hij op 'Laag' staat, zijn ze heel wazig. Als hij op 'Zeer hoog' staat, zijn ze iets minder wazig, maar nog steeds wel wazig.

Omhoog