Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Nieuwe laptop kopen [ Weergave uitklappen ]

Re: Nieuwe laptop kopen

- Bij laptops is de i5 een dual-core (2 processorkernen) en de i7 een quad-core (4 -kernen). Op papier zal de i7 wel beter presteren, maar daar ga je bij Sims 3 (en veel andere dingen) niet opvallend veel van merken. Sims 3 draait immers al wel goed genoeg op alle dual-core CPU's van tegenwoordig. Bij zwaardere games of veel multitasken (zelfs bij gewoon schoolwerk met een hoop verschillende programma's open) kan het wel eens verschil geven. Het is zeker geen must, maar ook zeker nooit verkeerd als het binnen je budget valt. :)
- De meeste merken zijn wel goed. Over het algemeen zijn merken als Apple, Lenovo, Asus, enz. wel de 'betere' merken, maar als ik jou was zou ik in eerste instantie maar niet teveel maar het merk kijken en gewoon reviews van de pc zelfs zoeken want daar heb je vaak een stuk meer aan. De bouwkwaliteit van de laptop zelf zegt namelijk een stuk meer over de levensduur ervan dan alleen het merk. ;)

Re: Nieuwe laptop kopen

Naar mijn weten merk je weinig verschil tussen een i5 en een i7 processor wanneer je De Sims speelt. Ikzelf draai De Sims op een i7 processor omdat dit binnen mijn budget lag.

Handige link: http://nl.hardware.info/forum/threads/2 ... s-i7-vraag

Nieuwe laptop kopen

Hoi,

er zijn hier vast en zeker mensen op dit forum met veel verstand van computers en ik hoop dat een van jullie mij kan helpen :)
Mijn computer is echt aan vervanging toe, er gaat telkens iets aan mijn computer kapot en repareren zal daarom ook niet veel zin meer hebben (mijn computer is ook al 3 jaar oud).
Nu ben ik op internet aan het kijken voor een nieuwe computer, alleen ik heb daarvoor een paar vraagjes:
- Zit er veel verschil tussen een i5 en een i7 processor als het gaat om sims (3) spelen?
- Welk merk is op dit moment het beste?

Alvast bedankt :D

Omhoog