Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Orgin wilt code niet verzilveren [ Weergave uitklappen ]

Re: Orgin wilt code niet verzilveren

Uhm.. Ik bedoel dat je met dezelfde email en wachtwoord inlogt op origin als dat je doet op de officiële Sims 3 website :) Dat zou moeten werken denk ik.

Re: Orgin wilt code niet verzilveren

Maar ik heb dat account gemaakt met ene anders email adres, en daarna wou ik het dus veranderen naar m'n email adres van de sims 3 site, maar hij zei dat dat email adres niet eens bestond, terwijl ik er net mee heb kunnen inloggen op m'n email?
Of bedoelen jullie het anders?

Edit: v Okay, is er dan ook een manier om m'n ander account te verwijderen? Heb al gekeken maar ik vind het niet :$

Re: Orgin wilt code niet verzilveren

Je Sims 3 site account en origin account zijn dezelfde volgens mij. Ik heb als ik een spel registreer op de Sims 3 site dat hij dan ook op m'n origin komt te staan. Dus je kan proberen in te loggen met je Sims 3 account :)

Orgin wilt code niet verzilveren

Ik heb nu een Origin Account gemaakt omdat ik dat toch ga nodig hebben voor de Sims 4 binnen een paar maanden, maar ik wil nu mijn sims 3 code's verzilveren maar hij zegt de hele tijd dat ze al gebruikt zijn? Ik zelf heb ze alleen maar op de officiele sims 3 site gebruikt en voor de rest niemand...

Omhoog