Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Spel stopt met werken als ik outfit probeer te plannen. [ Weergave uitklappen ]

Re: Spel stopt met werken als ik outfit probeer te plannen.

Even afkloppen ...... maar sinds het installeren van Sunlit Tides en gelijk daarna patch 1.38 werkt CAS weer zonder problemen bij mij. De ellende is ook pas begonnen bij patch 1.31. Daarvoor had ik nooit problemen. :)

Ik heb wel even gekeken naar wat Shelly1991 zei over de benaming van de store items. Bij een aantal klopt het inderdaad dat er EP/store/af in de naam staat maar ook bij een heleboel (waarvan ik zeker weet dat ze uit de store/gratis zijn) niet. Ik durf dus niet op die manier te verwijderen.

Maar gelukkig hoeft het nu even niet want alles werkt op dit moment weer prima! (voor zolang het duurt :P )

EDIT 17.9.2012: Ik heb gisteren Bovennatuurlijk geinstalleerd en het gaat in CAS goed als ik de sim waarmee ik speel, een nieuwe outfit geef. Echter..... ze heeft nu het beroep stylist en bij de eerste de beste klant gaat het weer mis. CAS gooit het spel er gewoon helemaal uit en ik krijg een foutmelding. Gelukkig geen .bad bestand maar het spel sluit gewoon ineens af terwijl ik zonder downloads speel op dit moment. Ook in de wereld zelf zitten geen downloads. Ik word hier echt zo simpel van want het heeft altijd goed gewerkt. Ik kan dus geen stylist meer in m'n spel hebben en dat vind ik erg jammer. :mad

Hebben jullie dit probleem ook met "Barneys Schoonheidssalon en tatoeages"? Het probleem is begonnen met Hidden Springs maar dezelfde kavel zit ook in Bovennatuurlijk. Ik ga morgen zelf een nieuwe schoonheidssalon bouwen en kijken of dat helpt. Misschien zit er een bug in deze kavel. Zo niet, dan heeft het met het beroep te maken. :cursing
EA doe er wat aan a.u.b.!

Re: Spel stopt met werken als ik outfit probeer te plannen.

Bij mij loopt CAS ook vast (nog steeds), maar ik dacht dat het bij mij aan de vele store-items lag, omdat ik veel vrouwen jurken heb, en het spel dan vast loopt. Bij kinderen, tieners, peuters, enzovoorts heb ik dat niet.

Re: Spel stopt met werken als ik outfit probeer te plannen.

@simmie99: ik heb juist hetzelfde probleem.
En als oplossing om de store items te herkennen moet je maar eens bij zoeken in je map af/EP/store intypen.
Vaak staat er af of EP voor de naam van het item of soms staat er zelf store in de naam.

Hopelijk helpt dit je al en als ik een oplossing zou vinden voor ons probleem laat ik je zeker iets weten! :)

Re: Spel stopt met werken als ik outfit probeer te plannen.

Ik heb sinds de laatste 4 patches steeds problemen met CAS. Of het spel valt gewoon uit als ik een outfit hebt aangepast of ik krijg foutmelding 12 bij het opslaan en heb dan een .bad bestand. :cursing

Ik wil nu mijn downloads gaan opschonen om te kijken of het op een of andere manier toch daaraan ligt. Ik wil dan alleen de downloads van de store of uit de pakketten overhouden en de rest even apart zetten.

Vraag: hoe kan ik snel zien welke downloads van een ander afkomstig zijn en welke uit de store/pakketten, want veel externe downloads hebben ook gewoon een icoontje of tasje staan, terwijl het dus geen originelen zijn. :$

Wie kan mij een goede tip geven?

Re: Spel stopt met werken als ik outfit probeer te plannen.

ik heb al vele keren de sims opnieuw geïnstalleerd en de downloads uitgeschakeld maar niets werkt, alles blijft blokkeren.
Ik heb ook een 2e vraag en hopelijk kan iemand mij antwoorden.
Als je het startscherm van de sims opent komt er een kader op waarop staat dat er iets nieuw is en je het moet downloaden(downloads van ea zelf). Maar als ik dat doe, kan het spel volledig niet meer opstarten is dat normaal?

Re: Spel stopt met werken als ik outfit probeer te plannen.

Ik heb hetzelfde euvel, maar niet alleen met outfits plannen. Op het ogenblik ben ik al zeker een zes keer bezig geweest om een koppel te laten huwen. Wat ik ook doe, het programma blijft koppig weigeren om op te slaan als het huwelijk geheel voorbij is en alle simmies weer thuis zijn. Downloads zijn bij mij niet de oorzaak omdat ik het euvel ook al had voor ik downloads in mijn spel opgenomen had. *Zucht* Bij mij is mogelijk het probleem dat ik toch wel aardig wat mensen in 1 woning heb wonen. Elke keer als ik meer dan vier sims in een huishouden heb krijg ik problemen. Morgen maar weer proberen om eens te zien wat ik nog meer kan doen dan de boel uit ellende te wissen. Zo krijg ik nooit een derde generatie simmetjes...

Anyway, mij werd inderdaad destijds aangeraden door EA zelf om een backup te maken en alles opnieuw te installeren. Dan de familie terug te plaatsen en hopelijk was daarmee het probleem verholpen. Nadeel is alleen wel... Het komt om de haverklap weer terug om verschillende redenen. Vorige keer was het reizen dat het probleem vormde (reden dat ik dat dus niet eens meer doe...) om maar een voorbeeld te noemen.

Ik vermoed, maar kan het natuurlijk mis hebben, dat het meer in de cheatcodes zit. Als je toch een keer vergeten bent dat je die aan had terwijl je afsloot... Probleem.
Dát of het feit dat ik een keer een onverwachte afsluiting van de computer kreeg omdat die vrolijk had zitten upgraden van mijn virusscanner en opnieuw moest opstarten... Kan ook problemen geven. Zeker als je een cheatcode aan had staan...

Succes met de oplossing voor hen die problemen hebben.

Re: Spel stopt met werken als ik outfit probeer te plannen.

Ik heb een ander probleem. Ik maak een huis op de sims, begin erop te spelen. En even nadien worden mijn sims onzichtbaar, of kunnen de sims niet meer bewegen en blijven ze op dezelfde plaats staan. Weet iemand hoe dit komt ?
Dankuwel.x

Re: Spel stopt met werken als ik outfit probeer te plannen.

Heb je anders de Sims 3 dashboard tool al geprobeerd?

https://www.modthesims.info/d/387006
Die vindt automatisch errors in downloads/MOD's

Maar misschien ligt de fout nog ergens anders?
Probeer anders even de CACHE- files te verwijderen, Mocht nog wel eens werken?
Te vinden in Mijn documenten > Electronic Arts > De sims 3
namen:

CASpartcache.package
compositorCache.package
scriptCache.package
simCompositorCache.package
Dit is volkomen veilig want dit heb ik zelf ook al eens gedaan, maak voor de zekerheid een backup van die bestandjes als je dit doet. :)

En voor derest, We horen het wel als er weer iets nieuws verschijnt en/of het niet zou werken.

Re: Spel stopt met werken als ik outfit probeer te plannen.

Het zit zeker nog niet vol.
Het probleem is nu wat veranderd. Als ik een outfit heb gepland en ik probeer het op te slaan krijg ik de foutmelding 12. Ik merk dat ik meestal problemen heb als ik een hele alledaags outfit plan dus niet een topje en een jeans apart maar bijvoorbeeld een jurk. Of ik krijg te zien dat sims 3 niet meer werkt en wordt afgesloten of foutmelding 12. De foutmelding 12 krijg ik wel ook op andere momenten als ik het spel probeer op te slaan. Ik weet echt niet meer wat te doen :( Ik heb al een paar outfits verwijderd die ik deze week heb gedownload en nu krijg ik de foutmelding (sims 3 werkt niet meer) niet meer als ik een outfit plan maar dus wel de andere errors. :(

Groetjes Shelly

Re: Spel stopt met werken als ik outfit probeer te plannen.

Heb je alsnog de oplossingen van franniewee uitgeprobeerd? :) Ik denk dat deze ook dit probleem op zou kunnen lossen. ;)

edit: ff verplaatst naar het goede gedeelte. ;) Dit gaat meer over de technische kant van het spel en niet de inhoudelijke kant, vandaar. :)

Omhoog