Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: hoe maak je hoekbanken en hoekbarren?? [ Weergave uitklappen ]

Re: hoe maak je hoekbanken en hoekbarren??

en bij salontafels heb je nog een tafeltje die kun je ertussen zetten of aan het einde en sluit ook aan.. Als ze filtert in je spel op NM kun je het sneller vinden.. ;)

Re: hoe maak je hoekbanken en hoekbarren??

Het zijn lage banken, volgens mij staan ze bij overige? Die kan je aan elkaar plaatsen en dan zo 'de hoek omgaan' om een hoekbank te maken.

Re: hoe maak je hoekbanken en hoekbarren??

Een hoekbank kan alleen met na middernacht geloof ik, moet je een speciale bank voor hebben die je stukje bij stukje plaatst. En de hoekbaar maak je door een aanrecht aan je bar toe te voegen en deze gaat automatisch in een hoek zegmaar. Beetje proberen enzo dus. ;)

Re: hoe maak je hoekbanken en hoekbarren??

ik weet al wat ze met een hoekbar bedoeld, je weet toch wel aanrechten, als je die in een U vorm plaatst.. maar dan van een keukeneiland in een U of L vorm ofzo.. ik weet zelf ook niet hoe ik dat moet maken..

hoe maak je hoekbanken en hoekbarren??

het onderwerp zegt t al, hoe maak je hoekbanken en hoekbarren??
ik weet wel hoe je t doet met aanrechten maar hoe vaak ik t ook probeer t lukt mij niet om hoekbanken of barren te maken? ik zie t heel vaak en ik wil t ook in me huis :D
kan iemand me helpen?? bedankt!! :wub

Omhoog