Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: SN gids: Ruitervaardigheid [ Weergave uitklappen ]

Re: SN gids: Ruitervaardigheid

Hallo,

Dit zie ik staan:

Legendarische Ruiter
Een Sim moet de drie verschillende soorten wedstrijden van de manege op internationaal niveau winnen om een Legendarische Ruiter te worden. Deze Sims verdienen voor hun inzet en paardrijdkunst een prachtig standbeeld.


Helaas als je dit behaald, krijg je geen standbeeld.. helaas.

Re: SN gids: Ruitervaardigheid

Hallo,
Mijn sim wordt nooit eerste met internationaal race wedstrijd.
Wat kan ik doen zodat het wel lukt?
Mijn paard heeft de vaardigheid maximaal ontwikkeld en heeft al zijn race uitdagingen al voltooid.
Mijn sim heeft ook maximale vaardigheid paardrijden en moet alleen nog de laatste uitdaging van elke wedstrijd internationaal niveau eerste worden.
Hopelijk kan iemand me helpen!

Xx Horselover1402

SN gids: Ruitervaardigheid

Afbeelding
Wie zijn paard wil trainen om te kunnen racen en springen moet zelf natuurlijk ook wel weten wat hij of zij doet. Vandaar dat er bij De Sims 3 Beestenbende ook een Ruitervaardigheid is. Deze vaardigheid laat je zien hoe goed je Sim al is in paardrijden, hieronder de gids.

Afbeelding

Wanneer je wilt beginnen aan deze vaardigheid kan je dit alleen oefenen tijdens het springen of tijdens het losrijden met je paard, racen gaat nog niet.
Maar je kan er ook voor kiezen om eerst een vaardigheidsboeken te gebruiken, hier zijn er 3 van.

Afbeelding
Op level 1 is het mogelijk om ook te draven met je paard als je besluit een stukje op je paard te rijden, dit gaat een klein beetje sneller dan gewoon lopen.

Afbeelding
Op level 2 is het eindelijk mogelijk om iets meer te doen. Zo kan je mee gaan doen met wedstrijden! Helaas kan je nog niet meedoen aan de veldloop- en showspring- wedstrijden, enkel aan de racewedstrijden. Maar om aan deze wedstrijden mee te doen moet je paard natuurlijk wel lkunnen racen, dus het vraagt van je paard een racevaardigheid op niveau 1. Je kan aan een wedstrijd meedoen op de manege te klikken terwijl je Sim op de paard zit. klik op 'Meedoen aan een paarden wedstrijd', kies voor racewedstrijd en dan, begin je bij het begin, op beginners. Onderaan deze gids kan je zien hoe het racen in zijn werk gaat.

AfbeeldingAfbeelding
Maar op niveau 2 van de ruitervaardigheid kan je niet alleen meedoen met wedstrijden, maar ook kan je als ruiter samen met paard trainen voor de vaardigheid racen en je kan tijdens het vrij rond lopen nu ook galopperen.

Niveau 3 geeft je de mogelijkheid om te racen voor gevorderden. Dit is eigenlijk hetzelfde als racen voor beginners, het zal alleen wat lastiger zijn. Ook hierbij geldt, hoe hoger de ruitervaardigheid en de racevaardigheid van het paard, hoe groter de kans is om te winnen.

Zonder zadel rijden is natuurlijk ook een mogelijkheid, maar dit kan pas op niveau 5.

Als ruiter doe je pas echt mee wanneer je internationale wedstrijden kan doen. Dit kan op niveau 6, maar dan enkel voor de races en veldloopwedstrijden.

Afbeelding

Op niveau 7 wordt je Sim een beetje arrogant want het is vanaf nu mogelijk om een 'heldhaftige dramatische' pose aan te nemen tijdens het rijden op je paard.

Niveau 8 geeft jouw ruiter de mogelijkheid om wilde paarden te adopteren.

Afbeelding

Op het moment dat je de vaardigheid maximaal hebt ontwikkeld, komt er een extra interactie vrij tussen je Sim en paarden 'fluisteren'. Dit fluisteren heeft een positief effect op paarden en zorgt ervoor dat je sneller bevriend bent met ze.

Afbeelding
Bij deze vaardigheid zitten natuurlijk weer een paar uitdagingen, voltooi deze en je krijgt een bonus! Klik op het plaatje om de uitdagingen en de bonusses te zien.

Wedstrijden
Afbeelding
Wanneer de wedstrijd bijna begint zal je het wedstrijdscherm krijgen. Hier zie je een lijst met namen, in het blauw kan je de namen vinden van jouw paard en ruiter. Op dit moment sta je nog onderaan, maar als je het slim speelt kan je hoger komen.

Afbeelding
Rechtsonderaan kan je je snelheid kiezen, je kan dit zo veel als je wil tijdens te westrijd aanpassen, je hebt de uitkomst dus redelijk zelf in de hand. Als je voor een 'constant tempo' gaat blijf je vrijwel op de plaats staan waar je nu staat. Om hogerop te komen kan je kiezen voor 'risico nemen', hiermee kom je hoger in de rangorde, of juist een beetje lager. Bij 'alles of niets' schiet je of omhoog, of helemaal omlaag.
Het is aan te raden om te beginnen met 'Alles of niets' tot je in de top 3 staat, dan ga je voor 'Risico nemen' tot je op 1 staat en als laatste blijf je op een 'constant tempo'. Dit werkt niet altijd en alles hangt ook af van de hoogte van de vaardigheden van je paard en van je Ruitervaardigheid.

Afbeelding

Helemaal bovenin zal een balkje langzaam vollopen, dit laat zien hoeveel tijd je nog in de wedstrijd hebt.

Omhoog