Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Probleempje met de sims 4 beleef het samen. [ Weergave uitklappen ]

Re: Probleempje met de sims 4 beleef het samen.

Het lijkt me waarschijnlijk ook inderdaad niet aan je pc te liggen als ik het zo lees, want dan heb je het niet 'ineens' sinds De Sims 4 Beleef het Samen.

Ik zou dus eerst maar even het mapje De Sims 4 in Documenten\Electronic Arts verplaatsen naar bijvoorbeeld je Bureaublad en dan even een nieuwe en helemaal schone save beginnen. Als je dan geen problemen hebt, dan kun je langzaam weer de sub-mapjes terugplaatsen van de De Sims 4-map naar de nieuwe map. Wanneer je wel nog problemen hebt, dan ligt het waarschijnlijk aan De Sims 4 zelf en zou ik je spel eens proberen te repareren via Origin. Daarvoor moet je met je in Origin met je rechtermuisknop op de box-art van De Sims 4 klikken en dan de optie Game Repareren selecteren. Kijk eerst maar even of dit werkt.

Overigens hoef je je bericht van mij echt niet te bewerken om een vraag van iemand onder je te beantwoorden. Dat is alleen maar onhandig omdat we dan niet weten dat je hebt gereageerd. Zolang er maar een ander bericht tussenzit is het prima. :)

Probleempje met de sims 4 beleef het samen.

Heey,

Sinds donderdag heb ik een heel vervelend probleem. Ik namelijk dat als ik de sims ga spelen, dan is hij opeens super traag laden duurt lang en je sims doen opeens totaal andere dingen dan dat ik ze heb opgedragen. Hopelijk heeft iemand een antwoord want ik vindt het een heel vervelend probleem!

- Jawel dat is het niet. Ik speel er ook andere zware games op.

Groetjes,
Damian.

Omhoog