Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Wat vind jij van De Sims 4 Filmavond accessoires? [ Weergave uitklappen ]

Re: Wat vind jij van De Sims 4 Filmavond accessoires?

^ In principe hier alleen nog maar op Origin. Straks zal er waarschijnlijk nog wel een keer een bundel uit gaan komen die je wel bij Bart Smit en Intertoys kunt gaan halen, maar daarvoor zullen er waarschijnlijk nog wel eerst een game pack en een accessoires pakket uit moeten gaan komen. Dat zal dus ook sowieso nog wel een maand of twee gaan duren.

Er zijn op dit moment in het buitenland wel sites als Amazon die keys verkopen en dat hoort - volgens mij - ook in Nederland wel te werken, maar dat durf ik allemaal niet met zekerheid te zeggen. Nooit zelf uitgezocht of gedaan namelijk. :)

Wat vind jij van De Sims 4 Filmavond accessoires?

Nog een weekje wachten en dan het is het nieuwe accessoires pakket De Sims 4 Filmavond accessoires er alweer! Wat denken jullie er tot nu toe van? Ga je 'm kopen, of juist niet? Laat het weten in dit topic!

Omhoog