Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: De Sims 3 Wereldavonturen - Vragentopic [ Weergave uitklappen ]

Re: De Sims 3 Wereldavonturen - Vragentopic

Hoikes ik zit ook met een vraagje ik heb ondertussen al 5 babies maar kan in mijn linkerbalk maar 2 zien en met die 2 hun behoeften zien dus wat ik niet begrijp is dat die andere 3babies gewoon weg zijn maar staan wel in mijn familiebanden en staan ook op foto maar heb ze niet
Mvg Kelly

Re: De Sims 3 Wereldavonturen - Vragentopic

Een deel van de Landgraaf-queeste begint met een opdracht in China.
Dus die krijg je alleen als je eerst opdrachten in China gaat uitvoeren.
Ik meen dat het bij de opdrachten rond de Drakengrot hoort.
Hetzelfde geldt voor de tombe onder de nectarbrouwerij, die ontsluit je in Egypte.

Als je hem echt wilt spelen zonder naar China te hoeven, kun je via een cheat even in de bouwmodus gaan en de deur vervangen door een gewone. Maar is wel minder leuk natuurlijk ;)

Re: De Sims 3 Wereldavonturen - Vragentopic

Hoihoi,

Ik heb een vraagje over een avontuur in Frankrijk. Ik wilde namelijk met mijn sim alle tombes en avonturen in alle werelden gedaan hebben. Ik ben bijna zover alleen moet ik nog een deel van Chateau Landgraaf (in Frankrijk) volbrengen. Aangezien ik al weken geen nieuwe avonturen krijg (behalve de standaard, niet boeiende..) dacht ik dat bij dat stuk geen avontuur hoorde en wilde ik op eigen houtje gaan. Nu heb ik een sleutelsteen van de bibliotheek nodig, dus na onderzoek kwam ik erachter dat er dus nog wel een avontuur is!

Kortom, weet iemand waarom ik dit avontuur maar niet krijg? Ook niet als ik een tijdje niet in Frankrijk ben geweest. Moet je eerst wat doen ofzo of via een ander avontuur?
Ik hoop dat iemand me kan helpen!

Re: De Sims 3 Wereldavonturen - Vragentopic

Maar zijn dan de banden in de stamboom ook weg? Want ik was bezig met dat elke generatie een eigen letter van het alfabet krijgt dus ik stoor me heel erg aan deze nieuwe link. En vooral in de stamboom om eerlijk te zijn.
En ik herinner me dat ik het ooit eerder heb gehad, wederom met een vrouwelijke sim maar dan in China. Maar dat is al enkele jaren terug toen het spel net uit was (en toen kon het me geen zak schelen xD)

Re: De Sims 3 Wereldavonturen - Vragentopic

^ Da's wel vreemd en lijkt me ook gewoon maar iets eenmaligs. Ik denk niet dat er ook echt veel anders op zit dan die Sim dan maar volledig te verwijderen zodat alle connecties met die Sim ook meteen verwijderd worden. Dat doe je door middel van de cheat 'testincheatsenabled true'. Dan klik je met SHIFT op een Sim en slelecteer je 'Voorwerp verwijderen'. Dan is die Sim zo goed als weg. :)

Sims 3 wereldavonturen kind in andre wereld

Hallo iedereen,

Ik registreer me hier even, normaal niet actief op forums maar ik kom nu toch iets heel iets apparts tegen :S

Ik was met mijn vrouwelijke sim naar een andere wereld gegaan en ik kom terug en ineens heb ik daar een volwassen zoon :S
Ze is nooit zwanger geweest en kind is evenoud als dat zij is! Wtf ? Ook heb ik nooit geflirt met die man of wat dan ook :S

De Sims 3 Wereldavonturen - Vragentopic

Heb je specifieke vragen over De Sims 3 Wereldavonturen? Kom je niet uit een opdracht of wil je weten waar je een tombe kunt vinden?! Stel dan hier je vragen.

Omhoog