Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Wat vind jij van Bovennatuurlijk [ Weergave uitklappen ]

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

ik zit ook erg te twijfelen of ik hem zou halen. Ik wil hem namelijk wel graag voor een game, maar ik hoef al die zombies enz. niet in mijn andere games. Kan je hem ook uitschakelen en aanzetten in een game?

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

ik vind het echt een geweldig spel! :D en vooral de vuurbal en ijsbal spreuk van de heks vind ik leuk ik heb iemand in de fik gezet XD en iemand in een ijs standbeeld veranderd :O én ik maak de hele tijd vuurtjes op de grond in het park en dan rennen daar alle sims de hele tijd achteraan hahaha

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Ik heb nog maar even gespeeld, en dan vind je het al snel leuk natuurlijk, maar ik vind het superleuk, en ik denkd at dat ook zo zal blijven.
De heks is een favoriet van mij, je kunt er echt zoveel mee!

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Ik vind bovennatuurlijke erg leuk maar inderdaad soms vind ik de szombies ook irritant maar als ze me plant gaan mollen dan verwijder ik ze gewoon met deze code(testingCheatsEnabled true) dan heb ik nergensmeer last van :D

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Ik wou het eerst niet kopen en gewoon wachten op jaargetijden, maar toen kocht mijn broer het en moest ik het ook wel spelen natuurlijk :D. Ik vind de nieuwe stad leuk en meubels enzo ook, ik heb nog niet alle wezens uitgeprobeerd maar de heks en elf vind ik al super!, dus eigelijk hou je van ouderwets of mysterieus interieur of hou je van magische wezens dan is het het echt waard op bovennatuurlijk te kopen! Zo heel verhaal haha

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Demian als je genoeg hebt van die zombies gebruik dan die hack die ik eerder genoemd heb. Dan ben je er gelijk van af. Ik vind het nog steeds de beste uitbreiding tot nu toe. En ook de wezens kan je uitzetten als je die niet meer wil. Het is dat je dan niks meer aan bovennatuurlijk hebt, al zijn de spulletjes die je hebt gekregen erg leuk. En de toverstokken en feeënhuisjes kan je ook gebruiken als decoratie.

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Hoe kan je dat nou zeggen want jaargetijden is nog niet uit. :)


OT: ik vind het echt helemaal geweldig! Maar komt vooral omdat ik een fantasy liefhebber ben. En zombies ja, goed ik maak een hekje aan met een poortje en dat laat ik afsluiten voor alle sims behalve diegene die wilt tuinieren. :)

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Ik heb hem nu een aantal weken en het begint me nu wel te vervelen die bovennatuurlijke sims vooral die zombies ik had liever eerst jaargetijden gehad dan bovennatuurlijk Ea

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Gisteren net het spel gekocht en ik ben ook gelijk verkocht :P wat een mooie uitbreiding. :klap
Ik heb een familie van 3 broers in 1 huis, een heks, geest uit de fles en een fee, echt lachen :thumbsup
Alleen die zombies...blijf van m'n planten af !! xD
screenshots volgen.

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Bovennatuurlijk is een van de beste uitbreidingen tot nu toe :) er komen leuke nieuwe opties bij en ontzettend veel nieuwe spullen!!! Ik baal alleen van alle bugs... Normaal kom ik de bugs niet tegen in mijn spellen, maar bij bovennatuurlijk heb ik er tot grote ergenis wel last van. Ik hoop dat EA deze bugs snel fixt met een nieuwe patch, dan zou het spel helemaal top zijn!

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Ik vind het een hele leuke uitbreidingspakket. Vooral oom met de heksen huizen langs te gaan en vuur te verspreiden met spreuken zodat de sims in die huizen ingesloten worden. Je beland wel gelijk in de gevangenis en je kunt je niet verdedigen.

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Je schijnt het te kunnen door na TestingCheatsEnabled true ingetypt te hebben de zombies uit kunnen schakelen door met shift op de brievenbus te klikken en onder beheer bovennatuurlijke wezens onder bovennatuurlijke wezens uit spel verwijderen op zombies!! te klikken. Helaas blijven ze bij mij toch gewoon komen. Op tsr hebben ze nu een hack om te zorgen dat er met volle maan geen zombies meer komen.

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Sakita schreef:
Zozi schreef:(...)
Vreemd, ik kan wel zombies uitstellen. Zelf paarden en beroemdheden kan ik uitstellen. Normaal gezien kan je bij opties deze wezens wel uitstellen ;)
Ik kan de zombies niet uitstellen. ^^

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Toen ik hoorde dat de sims bovennatuurlijk uitkwam was mijn eerste reactie: "Hoe onrealistisch wil je het hebben?" Ik verwachtte niks van het pakket, in de sims 2 waren heksen ook niet mijn favoriet om maar niet over de weerwolven te beginnen. Stiekem ben ik toch in de gaten gaan houden wat bovennatuurlijk nou precies is, en langzaam maar zeker begon ik 't leuk te vinden. Uiteindelijk heb ik 'm toch gekocht, en dat is sowieso een goede keuze. Ik ben dol op de schattige elven kindjes, goede en slechte heksen en vooral op de weerwolven. De zombies vind ik irritant omdat ze mijn plantjes op willen eten, maar misschien dat ook dat verandert als ik een van mijn sims een zombie laat worden.
Bovennatuurlijk vind ik de leukste uitbreiding die er voor de sims is gekomen.

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Ik weet nog dat ik de sims Acabradabra echt heel leuk vond maar toch was ik niet super enthousiast toen ik de eerste screens zag. Maar nu ik hem heb wil ik niet meer stoppen met spelen <3
Momenteel heb ik alleen nog een heks en een weerwolf, ondanks dat mn weerwolf vol bugs zit. De meeste positieve dingen zijn hierboven al gezegd maar wat ik ook even wou toevoegen zijn de nieuwe karaktereigenschappen, echt onwijs leuk.
Het beroep Waarzeggerij ben ik momenteel aan het testen, wel jammer dat je er zo weinig mee kan verdienen :c

Van de zombies heb ik eigenlijk nog niet veel last gehad, behalve dat ze een beetje door mn tuin stormen. Ik speel ook met geluid uit, misschien dat dat scheelt.
Tot nu toe krijgt deze uitbreiding een 8,5 ;D

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

@ikkest:
Je kan ook de cheat: testingcheatsenabled [true/false] gebruiken en dan doe je shift-klik op je sim en dan kan je 'volgende levensfase' kiezen. Zo wordt je fee wat sneller ouder. ;)

Ik vind het een te gek spel! Ik vind de wezen prachtig gemaakt! Ik speel met nu toe met een fee en die vind ik ook geweldig, maar ik had wel verwacht dat ze wat meer zouden vliegen... Ze vliegen nu alleen als je ze laat 'rennen'. Vind het ontwikkelen van de krachten erg cool.

Verder ben ik heel benieuwd naar de heksen de nieuwe mogelijkheden met vampieren! Dus ga maar gauw spelen! Mega lol om het te spelen!

Re: Wat vind jij van Bovennatuurlijk

Ik vind het een geweldige uitbreiding, en de elixers zijn ook geweldig!
Vaak vinden mensen Moonlight Falls tegenvallen, maar ik vind hem juist erg mooi! Ik begrijp dat het vanaf 'kaart bekijken' er misschien niet zo spectaculair uitziet, maar erin spelen is geweldig!
Daarnaast krijg je enorm veel spullen, allemaal in een passend thema. Het enige kritiekpuntje is dat het enorm bugged is, en erg veel eist van je videokaart (waardoor ik niets met geesten kan omdat ze het hele scherm vullen met hun kleur :cursing ). Maar er komt waarschijnlijk wel een patch, en voor veel problemen moet je een nieuwe videokaart kopen.
Mijn voorlopig cijfer; een 8 +
Cijfer wanneer problemen weg zijn; 10!

Omhoog