Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: De Sims 3 Exotisch Eiland - Vragentopic [ Weergave uitklappen ]

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland - Vragentopic

Je kunt zeker wel duikkavels maken. Je kunt ze alleen niet zomaar selecteren. Dat komt weer omdat dat kaveltype normaal geblokkeerd staat. Je kunt 'm unlocken door de volgende twee cheats: :)

testingcheatsenabled true
enablelotlocking on

duiklocaite plaatsen

hallo,

ik weet niet of deze vraag al eens gesteld is maar ik heb het volgende probleem )vraag'.
Ik ben bezig een wereld in te richten en wil ook een duiklocatie plaatsen. Alleen kan ik bij de optie van openbare kavels geen optie duiklocatie vinden.

Houd dit in dat je dus geen duiklocatie in een ´eigen´ wereld kunt plaatsen?

Wie kan mij helpen.

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland - Vragentopic

Ok, dank je wel. Dan ga ik die methode proberen en de relaties kan ik altijd weer terug halen door de brievenbus te gebruiken en de relatie balkjes weer verschuiven.

Edit: HEt is gelukt. En ik hoefde alleen nieuwe levensbeloningen te kopen en mijn sims zijn nu ook meteen jonger.Dus ze blijven voorlopig lekker lang jong-volwassen. Nu nog met mijn simzelf.

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland - Vragentopic

Phase 12 is inderdaad de nieuwste. Ik gebruik zelf dan nog patch 1.63, maar bij mij werkt alles. Ik blijf het wel maar vreemd vinden, maar dan leg ik nu gewoon een andere methode uit. :)

Typ dan wanneer je in het hoofdmemu bent de cheat testincheatsenabled true en start je save. Klik op je Sim terwijl je de Shift- en de Ctrl-toets ingedrukt houdt en klik vervolgens op 'Sim aanpassen in Sim creeëren'. Wijzig dan (minimaal) een van je eigenschappen en keer terug naar leefmodus. Als het goed is zouden nu al je levenslange beloningen weg moeten zijn. (Het zou kunnen zijn dat nu al je relaties met de andere Sims wegzijn. Dat weet ik alleen niet zeker.) Doe dan het hele trucje opnieuw, maar wijzig nu je eigenschappen weer terug naar de oude. Nu zou je gewoon door uit de zee te blijven weer normaal moeten worden. Mocht je nu nog andere levenslange beloningen of punten terugwillen, dan moet je op het schermpje waar je al die punten ziet ergens rechts van die punten klikken terwijl je weer de Ctrl-toets ingedrukt houdt. Zo kun je per 500 punten alles weer terugcheaten.

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland - Vragentopic

O, misschien heb ik de verkeerde versie wel genomen, maar ik kon geen enkele sim aanklikken. Nee, ik heb die voor patchlevel 12 genomen. Dat is toch de nieuwste?

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland - Vragentopic

Dat is raar. Ik heb zelf de mastercontroller ook, maar daar gebeurd dat in ieder geval niet. Je hebt toch wel de versie gepakt die hoort bij de laatste patchversie en ook de bijpassende mastercontroller cheats mod?

Voor zover je het nog niet had gedaan, zou ik nu je hele save maar eens backuppen voor het geval dat en het dan gewoon eens proberen of het werkt. Turquise balkjes of niet. Dus gewoon op een Sim klikken, dan Nraas, en dan de rest van de beschrijving hierboven. Het maakt het misschien wel wat lastig omdat de mod zelf in het Nederlands staat, en de beschrijving hierboven in het Engels (en er staan soms nogal vreemde termen in de mod), maar met een beetje proberen kom je er wel uit. Zodoende save je niet en voer je het opnieuw uit, maar dan in één keer goed.

Als het allemaal dan nog niet werkt, bestaat er nog wel een methode zonder Twallan's mods, maar daar reset je volgens mij meer mee dan alleen je levenslange beloningen. Maar probeer het eerst maar gewoon met de mastercontroller. Die is veiliger en betrouwbaarder. ;)

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland - Vragentopic

Ik krijg nu Ik die hack van Nraas heb gedownload als ik de familie open in eens geen portretten meer en ziet het levensblijheidsbalkje er raar uit. Turqoise in plaats van groen.

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland - Vragentopic

Dan zou het inderdaad kunnen zijn dat het niet lukt. Je zou kunnen proberen om die 'voor altijd zeemeersim' beloning te verwijderen via Twallan's Mastercontroller en Mastercontroller cheats zoals hier beschreven staat. Ik heb het zelf niet geprobeerd, maar ik denk wel dat het werkt.

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland - Vragentopic

Dan moet je gewoon lang genoeg uit de zee blijven, want dan transformeren ze vanzelf weer terug. Zorg er wel voor dat je Sims douchen of iets dergelijks met zoet water, zodat ze niet overlijden door dehydratie. :)

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland - Vragentopic

Mijn sim is een zeemeersim, en ik heb ooit met wenspunten de beloning voor altijd zeemeersim gekocht. Wel nu, ik wil niet meer dat ze een zeemeersim is. Hoe moet dat? de beloning verwijderen kan ook niet. Ik heb er twee en van allebei wil ik dat ze weer gewone sim zijn.

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland Algemeen bugs & vragen topic

Ok, sorry als ik een oud topic naar boven haal maar ik heb een vraagje

Mijn sim Julia is een heks, ik heb daarnet in de sims met haar wenspunten zo'n speciaal zeewier gekocht. Ze at het op en er gebeurde niks. Ligt dit aan haar heks-zijn? Of is het gewoon een bug. Dan weet ik het voor volgende keer

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland Algemeen bugs & vragen topic

Aswinthatje schreef:mmm elke keer als ik in sunlit tides speel gaat m'n spel heel langzaam doen en loopt ie steeds vast..... :(
Iemand een idee? In de andere buurten doet ie het wel gewoon.
Sommige werelden hebben grotere systeemvereisten dan anderen. Misschien dat je grafische kaart te zwak is of te weinig RAM geheugen. Dat zou je even moeten nakijken. :')

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland Algemeen bugs & vragen topic

Ik heb het probleem ook gehad met de ijscokarren. Dit probleem heb ik later opgelost om het gezin op te slaan in de bibliotheek en ik heb ze opnieuw in de wereld geplaatst. ;)

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland Algemeen bugs & vragen topic

Uuuh.... :O
What just happend? lol
Ikke... had maar 1 taxi besteld
Geen idee dit komt. Ik heb weer voor de eerste keer Sims 3 gespeeld
en heb (eindelijk) uitgevonden hoe je mods installeerd. Niets bijzonders gedownloads alleen
posebox, skins en een paar poses maar dat het daar aan ligt lijkt me sterk ...

Afbeelding

Re: De Sims 3 Exotisch Eiland Algemeen bugs & vragen topic

minermb schreef:Ik bedoelde het eigenlijk van als er een strandwacht in de buurt is
De vriend van mijn strandwacht kon dat doen, ik weet niet of het ook kan als je geen liefdesrelatie met de strandwacht hebt.

En nog een toevoeging als je wilt dat je sim een zeemeermin wordt: het wier werkt niet bij bovennatuurlijke wezens. Die moet je dus eerst 'genezen'.

Omhoog