Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Oo ja! en kindje proberen te maken werken niet [ Weergave uitklappen ]

Re: Oo ja! en kindje proberen te maken werken niet

Ah, ik dacht dat het mis ging nog voor ze in bed lagen. Maar als ik het dus goed berijp dan doen ze de hele interactie niet, of gebeurt dat wel en raakt je Sim gewoon niet zwanger? Dat tweede kan namelijk wel een aantal keer duren (heeft geloof ik iets van 75% kans van slagen). Als het dat niet is, dan zou ik eens proberen de map De Sims 3 in Documenten\Electronic Arts te hernoemen naar iets anders en dan schoon opnieuw te starten in een nieuwe save met een nieuwe familie. Kijk dan eens of het werkt. Zo niet, dan heb je een probleem en mag je gaan herinstalleren. Zo ja, dan kun je beginnen met het terugplaatsen van je mods en downloads naar de nieuw aanmaakte De Sims 3 map. Weer opnieuw testen en als alles dan wewr goed gaat ook je saves terugplaatsen en weer testen. En daarna kun je datzelfde gaan doen bij alle andere mappen. Op die manier langzaam uitsluiten waar het probleem zit.

Re: Oo ja! en kindje proberen te maken werken niet

Ik kan ze wel eerst op het bed laten relaxen, en dan een kindje proberen te maken. Het maakt niet uit hoe vaak ik dit probeer, ze doen het wel, maar mijn sim wordt niet zwanger.

Re: Oo ja! en kindje proberen te maken werken niet

Het bed staat wel vrij en is bereikbaar (van beide kanten) neem ik aan? Je zou het anders eens moeten proberen met een nieuw bed op een lege plek ergens in het huis/tuin. Dan weet je meteen of het aan het bed ligt of niet. Hiernaast kun je ook nog kijken of het verschil maakt door de interactie te starten via de andere Sim of direct via het bed. Wat er anders nog echt tegen kan zitten, zou ik zo gauw eigenlijk ook niet weten.

Oo ja! en kindje proberen te maken werken niet

Hallo,

Wanneer ik op met een sim op ooja en kindje proberen te maken klik, zoenen ze wel, maar doen ze verder niks, dan is de interactie gewoon afgelopen.
Wat kan ik hiertegen doen? Ik gebruik geen mods op dit gebied

Omhoog