Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Wereld kopen of de voorwerpen ervan? [ Weergave uitklappen ]

Re: Wereld kopen of de voorwerpen ervan?

Weegschaal...? Oh, dat sterrenbeeld
Ja, maakt niks uit. Zie mij: ik ben een stier, de rust zelve ( :fluit ) en ik lijk totaal niet op andere stieren.

(Bwhaa, ik vind ze wel leuk. Yana :wub ) geen extra uitleg

Re: Wereld kopen of de voorwerpen ervan?

Hmm alvast bedankt voor de reacties! Weet nog steeds niet wat te doen, straks komt er een daily deal op het Lucky Simoleon Casino. Dit vind ik al super aanlokkelijk! Misschien moet ik niet meteen één wereld of de voorwerpen van die bepaalde wereld kopen en wachten op de daily deals... Pff wat een twijfelaar ben ik! Ik ben niets voor niets een weegschaal zeker?

Re: Wereld kopen of de voorwerpen ervan?

Ik zou gewoon sparen voor de hele wereld. Je kan lang niet alle dingen van die wereld zélf apart kopen, dus dat heeft eigenlijk gewoon weinig zin - vooral als je in de toekomst de wereld zelf ook wilt, want die gaat er dan niet goedkoper op geworden zijn. Van veel sets kan je alle voorwerpen apart kopen, en de rest van de set kan je dan voor een lagere prijs erbij kopen met dat vercompleet je set dinges. (De site staat bij mij in het Engels ingesteld dus ik weet de Nederlandse naam van de meeste dingen niet) Maar bij werelden en vooral de nieuwere premiumsets is dit niet het geval, dus dan koop je best de hele set of wereld in een keer.

Re: Wereld kopen of de voorwerpen ervan?

Dat ligt er puur aan of je de wereld zelf leuk vindt. Maar zelf zou ik de wereld kopen. Hou er echter wel rekening mee dat niet al het Premium Materiaal los kan worden gekocht.

Wereld kopen of de voorwerpen ervan?

Hallo iedereen

Ik wou jullie graag eens je mening vragen over een 'dilemma' waar ik momenteel met zit.
Zouden jullie met je simpoints (gratis) een wereld kopen of de beste voorwerpen van die wereld? (Zo denk ik bijvoorbeeld aan de sauna en massagetafel uit Sunlit Tides).
Ik heb bijvoorbeeld wel al de wereld Mayfield Springs geïnstalleerd dus vraag ik me af of ik hier niet betere werelden kan vinden.

Pakketten die ik heb geïnstalleerd zijn: De Sims 3, Wereldavonturen, Ambities, Na Middernacht, Levensweg, Beestenbende, Showtime, Jaargetijden, Studententijd & Exotisch Eiland.
Geen Vooruit in de Tijd en Bovennatuurlijke en ook geen accessoirepakketten.

Graag hoor ik jullie mening hierover! :D

Thanks!

-x-

Omhoog