Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: sims kan niet opstarten [ Weergave uitklappen ]

Re: sims kan niet opstarten

Uhm.. Nee, volgensmij niet hoor, als je dan origin helemaal hebt afgesloten.. Maar bij jou zal het wel weer anders zijn dan :) idk..

Re: sims kan niet opstarten

Even een tip voor de volgende keer: c schijf - program files - electronic arts - sims 3 - bin en dan staat daar TS3W en daarmee kun je het ook mee opstarten ;)

sims kan niet opstarten

iedereen kent het wel: je wilt sims spelen, klik op het origin ding, gaat naar games, klikt op het ding waar je op klikt om sims te spelen, en dan klik je op spelen.

Waarna het startprogramma opstart en je dan op het pijltje klikt.


maar wat als er nu eens iets zou zijn waardoor het niet lukt om op 'spelen' te klikken? het knopje onklikbaar en lichtoranje is?

zoals dit:

Afbeelding


yey.


-gisteren werkte het nog.
-cd-rom zit er gewoon in (als dat nodig is, en eigenlijk zou ik dat niet eens met origin moeten doen, heb het met de cd-rom geïnstalleerd, origin duurt keilang :glare )
-ik heb -mezelf kennende- (denk ik) niet perongeluk belangrijke bestandjes verwijderd.help me alsjeblieft, ik wil simmen (H)


edit: computer heropgestard en het werkt :sweatdrop

Omhoog