Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Bezoekers op onroerend goed kavels [ Weergave uitklappen ]

Re: Bezoekers op onroerend goed kavels

Ik weet dat dit laat is, maar normaal gezien zou je, als jou sims op de kavel zijn, gewoon andere sims moeten kunnen uitnodigen via de telefoon.

Bezoekers op onroerend goed kavels

Ik heb een probleempje met mijn sims 3 en ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Ik heb een familie bij sims 3 en ik heb hun door middel van onroerend goed naast hun vaste woonhuis er een loft bij laten kopen. Ik heb die loft ingericht als een gewoon huis en gebruik het af en toe om een nachtje in te slapen. Het vervelende is dat andere sims, buiten mijn familie, niet binnen kunnen komen in de loft. Ik snap niet hoe ik dit kan aanpassen. Ik heb in 'stad bewerken' al geprobeerd van het huis een openbare kavel te maken ipv bewoonbaar, maar dan moeten er meubels uit de loft verwijderd worden omdat die niet toegestaan zijn in een openbare kavel. Dit wil ik niet, want het moet wel een huis blijven. Kan iemand mij alsjeblieft helpen? Ik wil graag dat mijn familie sims die niet bij mijn familie horen mee kunnen nemen naar de loft.

Groetjes, Julia

Omhoog