Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Sims 2 Fraps [ Weergave uitklappen ]

Re: Sims 2 Fraps

Het is dus zo dat als je F10 gebruikt in de Sims 2, hij die hele balk laat verdwijnen en als je er nog een x op drukt het weer terug is.. Iig bedankt voor je reactie, was beetje een blond bezig haha :sweatdrop

Re: Sims 2 Fraps

Ik gebruik zelf altijd Picasa, als je die tijdens het spelen opent en dan een printscreen maakt (via je toetsenbord) slaat hij je printscreens op zonder steeds uit het spel te hoeven. Over fraps weet ik niets, sorry.

@ oké, dat scheelt weer haha

Sims 2 Fraps

Hoi hoi allemaal!

Misschien weten jullie allemaal wel dat de foto kwaliteit van de Sims 2 niet geweldig is. Nu dacht ik, laat ik dan screenshots maken met behulp van Fraps! Super handig natuurlijk, echter als ik foto's maak. (Wat ik via TAB doe, zodat je de wensen ect niet ziet staan) en je gaat terug naar het "normale" is er onderin helemaal niks meer te zien. Dus je moet via taakbeheer het spel afsluiten. Je kan niet meer opslaan of wat dan ook!
Iemand enig idee hoe dit probleem op te lossen is?

Omhoog