Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Opdrachtentopic voor GS - SS: Uitslag en einde uitdaging [ Weergave uitklappen ]

Re: Opdrachtentopic voor GS - SS: Opdracht zes! Stemmen!

Vanaf de zomervakantie konden we meegenieten met het leven de verschillende huishoudens uit Droomzicht en Sunset Valley. Dit was alles behalve saai! Alles kwam voorbij, van haat en liefde tot leven en dood. Verschillende huishoudens gaven ons een kans om een kijkje te nemen in hun leven, van sommige hebben we veel gezien en van anderen weer wat minder. Maar de uiteindelijke vraag is natuurlijk, wie heeft er gewonnen? Na veel discussie hebben we besloten om winnaars te kiezen uit drie verschillende categorieën. De categorieën zijn: 'Hoogste score', 'Langst volgehouden' en 'Leukste dagboek'. In totaal waren er dus zes winnaars mogelijk, maar wat bleek na het optellen van punten, het lezen van meningen en het nakijken van data: er zijn twee mensen die tweemaal hebben gewonnen! Uiteindelijk hebben we dus vier winnaars. Hieronder de gelukkigen en hun prijs!

Afbeelding

Simsverslaaft met het huishouden Heethart!

Afbeelding

Hiki met het huishouden Bigoli!

Afbeelding

Frozenland met het huishouden Bunch!

Afbeelding

Britje met het huishouden Van de Kerkhof!

Allemaal heel erg gefeliciteerd en bedankt voor het meedoen!

Re: Opdrachtentopic voor GS - SS: Opdracht zes! Stemmen!

Dat zou ik ook graag willen weten. Alleen deed ik mee in het sims3 gedeelte van gsss. Ze laten ons wel in spanning zeg :S En ik lees dat jij bonuspunten krijgt omdat je tot het eind hebt meegedaan. Ik misgun je het niet hoor :D Maar familie Bunch die het als enigste volgehouden heeft tot het eind in gsss-sims3 heeft daar niets over gehoord. Vreemd :?

Re: Opdrachtentopic voor GS - SS: Opdracht zes! Stemmen!

Het einde van Goede Simmies, Slechte Simmies is dichtbij, maar we zijn nog niet helemaal klaar! Er komen meerdere winnaars (welke gaan we nog niet vertellen), maar één daarvan mogen jullie kiezen! Welk dagboek was het allerleukst? Het dagboek hoeft niet afgemaakt te zijn.

Jullie kunnen stemmen tot morgenavond 18:00!

Maar we hebben natuurlijk ook een winnaar van de vorige opdracht! Het dagboek van Simsverslaaft heeft als enige een echt einde gekregen (lees het snel hier) en zal daarom ook bonuspunten ontvangen!

Re: Opdrachtentopic voor GS - SS: Opdracht zes! Stemmen!

Opdracht 7

Langzaam loopt Goede Simmies Slechte Simmies op zijn einde... Maar dit einde moet er natuurlijk wel aan gebreid worden! Daarom staat deze laatste opdracht in het teken van het einde van dagboeken. Maar een mooie/heftig/dramatisch/verschrikkelijk einde aan je dagboek. Zorg ervoor dat je dagboek op 29 september klaar is zodat we kunnen stemmen.

Succes!

Re: Opdrachtentopic voor GS - SS: Opdracht zes! Stemmen!

Uitslag
De uitslag is geworden:
Doortje: 4
simsverslaaft:2

Dit zorgt voor de volgende scores:

Scorelijst:
1. hiki (15)
2. FranSor (12)
3. Doortje (9)
4. simsverslaaft (8)
5. amandasims4ever (3)
6. callieballie400 (0)

Re: Opdrachtentopic voor GS - SS: Opdracht zes!

Aangezien deze opdracht redelijk lastig is en omdat nog niet veel mensen hem hebben kunnen doen of afmaken, hebben we besloten dat we deze verlengen tot aankomende zaterdag.

Je hebt dus tot zaterdag om deze opdracht nog te maken of te voltooien!

Succes!

Re: Opdrachtentopic voor GS - SS: Stemmen opdracht drie!

Afbeelding

Opdracht zes

Snel, ga op het puntje van je dak zitten, er is namelijk iets verschrikkelijks gebeurd! De dijken zijn doorgebroken en de begaande grond hebben dagen onder water gestaan, zelfs bij de huizen met fundering! Het resultaat? Alles is kapot en verrot, alles moet vervangen worden en anders wordt je huis onbewoonbaar. Maar wees wel snel, want op 11 september gaan we stemmen wie het beste zijn leven weer heeft opgepakt.

Het is bij deze opdracht de bedoeling dat je ALLES van je eerste verdieping (zelfs als je een fundering hebt) weg haalt. Zorg er wel voor dat je eerst kijkt hoeveel geld je huishouden op dit moment heeft. Nadat je alles hebt weggegooid typ je de volgende code in: 'Familyfunds Naam familie Hoeveelheid geld' en voer je als bedrag de hoeveelheid Simdollars in dat je huishouden had voor je alles begon te verwijderen. Voorbeeld: Familyfunds Heuvel 300.

Je hebt tot 12 september om te laten zien hoe jij je bestaan weer opnieuw opbouwd. Succes!

Re: Opdrachtentopic voor GS - SS: Stemmen opdracht vijf!

Deze stemronde is afgelopen!

Uitslag:
Doortje: 4
Fransor: 3

Dit zorgt voor een nieuwe uitslag!

Scorelijst:
1. hiki (15)
2. FranSor (12)
3. Doortje (7)
4. simsverslaaft (6)
5. amandasims4ever (3)
6. callieballie400 (0)

Omhoog