Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Script oproep mislukt. [ Weergave uitklappen ]

Re: Script oproep mislukt.

Dan zou ik je basisspel eens proberen te repareren. Dat kun je doen door Origin te starten, op de box-art van De Sims 4 klikken, en dan de optie 'Repareren' te selecteren onder het opties menu. Als dat niet werkt, probeer het dan ook eens door de map De Sims 4 in Documenten\Electronic Arts te hernoemen naar iets anders en het dan opnieuw te testen.

Re: Script oproep mislukt.

Ik heb precies hetzelfde probleem alleen dan met geen gedownloade dingen maar gewoon van het base spel zelf, Bijv: aanrechten, er komt meteen te staan Scriptoproep mislukt, en al mijn keukens zijn nu leeg, kan iemand mij helpen? En ja ik heb custem content voor in CES

Re: Script oproep mislukt.

Klinkt alsof de mods/downloads niet compatibel zijn met de huidge versie van De Sims 4. Zou ook best kunnen als je al een aantal updates niet hebt gespeeld. Die melding betekent namelijk dat een bepaald bestand/functie/script niet gevonden kan worden, omdat het bijvoorbeeld van plaats is veranderd of gewoon dermate gewijzigd is dat het niet meer werkt met het oude. Lampen hebben bijvoorbeeld een tijdje terug een update gekregen om de schaduwen te verbeteren. Precieze oorzaak is nog altijd lastig te zeggen, maar ik gok dat het allemaal ergens in die richting ligt. Je zou per mod/download dus even moeten nagaan of het nog werkt en zo niet of er een nieuwe versie van te downloaden is.

Script oproep mislukt.

Na een hele tijd niet meer gespeeld te hebben heb ik sinds gisteren weer eens mijn sims4 geprobeerd te spelen. Na alles te hebben ge-update via Origin krijg ik nu ineens bij een aantal mods, o.a. lampen, de melding "script oproep mislukt" :? :?
Wat is hier aan te doen? behalve deze lampen te verwijderen ;)

Omhoog