Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Mods automatisch verwijderd bij update! [ Weergave uitklappen ]

Re: Mods automatisch verwijderd bij update!

Als ik het zo lees heb je je mods map toch eerst gebackupt en na de update teruggeplaatst met nieuwe mods en cc, toch? In dat geval zul je je mods en cc namelijk eerst weer moeten inschakelen in het optiesscherm. (Als je zeker weet dat je mods werken in combinatie met de nieuwste update!) Je moet in een van de tabs daar even zoeken naar de optie die spelmodificaties toestaat, die inschakelen en dan herstarten. Dan werken je mods en cc weer.

Deze optie is overigens een aantal updates geleden toegevoegd om ervoor te zorgen dat je spel niet corrupt raakt door niet-werkende mods na een update en zul je dus ook na elke update weer moeten inschakelen.

Mods automatisch verwijderd bij update!

Vandaag was ik van plan om weer wat leuke mods en custom content te downloaden voor de sims 4, toen ik ontdekte dat de Mods map compleet leeg was. Op het Resource bestandje na.

Ik heb de mods map verplaatst voordat ik de afgelopen update heb geïnstalleerd. Ook in het spel zelf krijg ik de cc en mods niet te zien.

Hoe kan dit en wat moet ik doen?

Omhoog