Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Deze vraag is er om automatische registraties door spambots te voorkomen.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening! [ Weergave uitklappen ]

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

het is inderdaad wel een leuk spel maar het was denk ik leuker geweest als het bij de gewoone sims 3 vast zat dat je bv. gewoon een wereld heb en dat dan daar alleen middeleeuwen kan worden gespeeld xD en ik vind het ook altijd grappig als iemand me daar uitscheld gooi ik ze altijd in de put en ja.. dan gaan ze wel dood want ik doe het telkens opnieuw.. :laugh

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

Ik speel dit spel (helaas) in het Engels doordat ik het via Origin heb moeten installeren, maar ik vind het echt geniaal! Vooral als burgers de koning om advies vragen, zo was er ook een man die vroeg of hij zich voort mocht planten, waarop ik twee dingen kon antwoorden:
'Ja, natuurlijk mag dat!' of 'Nee, maar alleen omdat je het hebt gevraagd! Nee, hierbij verbied ik het je je voort te planten!' Om dat soort dingen krijg ik echt de slappe lach.

Het is inderdaad anders dan de normale Sims spellen, maar daardoor vind ik het juist wel leuk.
Maar zoals JoAnne al zegt: De camera irriteert me soms nogal, dan wil ik plaatjes maken, maar dan draait die camera niet de kant op die ik wil.

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

Ik heb dit spel eergisteren pas ontdekt, ik vind het verslavend! Heb nu net een spionne 'vrijgespeeld', daar ga ik vanmiddag een zoekgeraakt kind mee proberen te vinden. Ik begrijp van iedereen dat het spel op den duur gaat vervelen door teveel herhalingen maar tot dat stadium aanbreekt vermaak ik me er erg mee. Moet wel wennen aan de beperkingen t.o.v. Sims 3 (met name de cameravoering, ik mis tab en zit daar dan ook 100 keer voor niks op de timmeren). De sims zelf vind ik heel apart, veel realistischer dan die uit Sims 3.

(overigens is de meervoudsvorm van queeste 'queesten', niet queests, maar dit terzijde)

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

Inderdaad, ik mis ook nog een paar features in de game... Ik vivnd dat geconcentreerd,ongeconcentreerd
gedoe maar niks maar dat is gewoon de game,

PS voor de spelfouten, Kzit voor de allereerste keer op een mac met een mac toetsenbord, Dat is flink wennen!

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

Enorm leuk spel. Een aanrader voor als je de Sims 3 een beetje beu bent. Er zijn echter nog meerdere dingen die ik in patches en EP's wil hebben. Waarom geen topic "Wat mis jij nog in de Sims Middeleeuwen""?

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

Ik ben erg tevreden. Het is toch een beetje anders dan de normale Sims 3. Soms is het nog lastig, maar dat is juist leuk.
Omdat je sommige dingen van de Sims 3 bent gewent die niet voorkomen in Middeleeuwen kun je je soms nog wel eens irriteren, maar dat gaat wel weer over.

Hij krijgt een dikke 9+
(Geen 10 omdat ik de Sims minder mooi vind. En omdat ik het jammer vind dat je het dorp niet van binnen kunt zien.)

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

Heb het spel nog niet gekocht, maar ga het zekers doen. Speel het nu op m'n laptoppie via een 'foute' download zeg maar. Om te proberen, voordat ik veel geld uitgeef voor een spel wat ik toch niets vind. Heb namelijk zelf echt niets met de middeleeuwen. Maar éénmaal aan het spelen, moest ik toegeven dat dit spel óók voor die mensen wat is. Zit goed in elkaar, mooie beelden. Echt authentieke kleding, omgeving en zoveel meer. De Queest's zijn heerlijk en vaak ook hilarisch om te doen. Het feit dat je je Kingdom kan uitbreiden.. fenominaal idee. Helden, die jezelf kan aanmaken...Geniet er volop van. Enige wat ik jammer vind is dat de kleding vooruit al geselecteerd is voor bepaalde personages. Zo kan de vorstin nooit eens in burgerkleding lopen. Of een spionnenpakje aandoen. Zodat ze zich eens incognito onder de burgers kan begeven. Lijkt me een leuke aanvulling. Voor de rest, blijven doorgaan zo EA. Deze dame kan niet meer zonder de Sims spelen. Zwaar verslaafd!!! Dus duizend maal BEDANKT!!!!!

Edit; een paar puntjes ter verbetering,
-Mijn vorstin heeft een kind gekregen, zie je alleen niet terug bij gezin zeg maar. Kan er dus ook niet mee spelen.
-Mijn bard is getrouwd, zijn partner zie je ook niet bij zijn afbeeltenis erbij.
Lijkt mij dus dat je nooit met een gezin kan spelen, zoals in de andere sims spellen. Heel erg jammer!!! Juist in dit spel!!!
-Bij het aankleden van een andere sim, kan je diegene maar één kledingstuk/outfit aanmeten, niet meerdere, zoals bij jezelf.
-Je kan niet mee met het schip, naar andere werelden, zoals in Wereldavonturen.
-Zelfs niet naar de andere 'deelstaten' die je tot partner hebt verklaard.

Aanvulling volgt, positief of negatief...

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

Maschaa47 schreef:na eerst leuk hij me wel leuk maar nu vindt ik hem saai worden.
en me sims 3 loopt steeds vast als ik die spel.
dus ik ga de sims middeleeuwen verkopen en dan heb ik er gelukkig geen last meer van xD
Saai? Je kan er hartstikke veel mee :)

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

na eerst leuk hij me wel leuk maar nu vindt ik hem saai worden.
en me sims 3 loopt steeds vast als ik die spel.
dus ik ga de sims middeleeuwen verkopen en dan heb ik er gelukkig geen last meer van xD

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

Supermooi gemaakt!
Super creatief!
En superleuk gemaakt!
Ik heb van een vriend ilegale verzie gekregen maar hij werkt wel.
Dus vanavond lekker middeleeuwen spelen!

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

Ik moet eerlijk zeggen, het was voor mij ook zeer wennen aan de camerainstellingen, gelukkig kwam ik er al gauw achter dat je iig een beetje kan draaien als je een sim volgt (alleen valt dan het naar links en naar rechts gaan in de kamer weg)

en die verplichtingen zijn nogal een planwerk xD af en toe komt het net niet uit met het slaap/eetritme van mijn sims. :P

Maareh ik blijf het het meest geweldige sims spel tot nu toe vinden (a) Ik ben gewoon zo'n fan van de middeleeuwen, dat ik het niet kunnen bouwen maar voor lief neem :P

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

Ik heb hem gister voor het eerst een uurtje kunnen spelen,

Ik vind het erg jammer dat je de camera gewoon niet goed kan ronddraaien erg irritant vind ik het zelfs. verder vind ik ook dat sommige dingen traag zijn met laden.

Ik vind het tot nu toe wel een leuk spel en ik denk dat ik nog vele uren spel plezier kan hebben :D

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

Kylus zijn review over ''De Sims Middeleeuwen'',

Hoi sims fans! Ik heb al aardig wat tijd en energie in sims middeleeuwen gestopt om er een idee van te krijgen, tot nu toe vind ik het spel zeer ''matig'', een groot minpunt van de sims middeleeuwen is dat je niet je beeld kan ronddraaien in het ''kasteel'' of andere ''kavels'' er is maar één camera hoek en dat is het vooraanzicht.

Mij is het ook opgevallen dat het laden van sommige huizen zeer lang duurt ik neem als voorbeeld, van het kasteel naar de haven en dan weer terug dan duurt het +/- 2 minuten voordat het kasteel weer volledig is geladen, ik ben meteen naar mijn computer instellingen gaan kijken maar daar lag het niet aan.

Als je niet van quests houd dan is de sims middeleeuwen helaas niks voor jouw, het is niet zoals de sims 3 gebaseerd op het simuleren van je eigen luien leventje of die van andere, de sims middeleeuwen is puur gebaseerd op het voltooien van quests en andere activiteiten binnen het spel.

Mijn gemiddelde cijfer voor ''De Sims Middeleeuwen'' komt uit op een magere: ''7,2''

Re: Ik vind De Sims Middeleeuwen ... geef je mening!

Ik vind het een geweldig spel, erg verslavend en ontzettend veel mogelijkheden voor de verhaallijnen. Als je een bouwer bent dan kan ik het me voorstellen, dan ben je gauw klaar. Ik vind juist die opdrachten,queesten en alle acties te hilarisch voor woorden :swing :swing
Er is veel te ontdekken in het spel, mooie graphics.. :thumbup

Wat ik wel irritant vind is dat als je terug naar je kasteel gaat er altijd zodra je naar binnen gaat een vertraging is ( een draaiende cirkel, ik weet niet hoe ik het omschrijven moet) en dat als je in het bos of in de dorpswinkel gaat je daar niks van ziet. Gewoon wachten tot je terug komt :|

Er zijn nog dingen die ik niet snap maar geleidelijk aan komt dat vast goed :thumbup

Omhoog