Sims Nieuws

Sims Nieuws Forum

Je kunt gewoon niet zonder!

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Om automatische berichten te voorkomen, vereist dit forum dat je een bevestigingscode invult. De code is weergegeven in de afbeelding die je hieronder kan zien. Als je visueel gehandicapt bent en de code niet kan lezen, neem dan contact op met de beheerder.

Bevestigingscode

Voer de code exact in zoals deze weergegeven wordt. Alle letters zijn hoofdlettergevoelig.

Smilies

Bekijk meer smilies

  • BBCode staat AAN
  • [img] staat AAN
  • [flash] staat UIT
  • [url] staat AAN
  • Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Opties

Voorafgaande berichten: Zwarte vlekken [ Weergave uitklappen ]

Re: Zwarte vlekken

Probeer bij de instellingen het om te zetten naar venster of in het Engels 'windowscreen', bij mij heeft dat de truc gedaan xD! En als je het op laptop speelt moet je niet vergeten laptop modus aan te doen ;)

Re: Zwarte vlekken

Maar eerst had ik er helemaal geen last van.. Hoe kan je de instellingen lager zetten? Gewoon als je in het spel zit en bij 'Opties' ?

Re: Zwarte vlekken

Je instellingen lager zetten?
Kan je computer 'm wel aan....
Of opnieuw installeren, dat is het enige wat ik kan bedenken ;x

Zwarte vlekken

Hey, ik heb de sims middeleeuwen al veel vaker gespeeld en inmiddels in mijn 2e ambitie, na een aantal queestes te hebben gespeeld chrast mijn beeld. Nee, het is niet van mijn computerscherm zelf, echt van de sims, ik kan alles doen(slapen etc.) maar overal komen er zwarte vlekken en strepen. Om de seconde verdwijnen ze weer en komen er ergens anders nieuwe (moeilijk uit te leggen, het hele beeld flipt). Zelfs was mijn poppetje op gegeven moment weg, je zag alleen de schaduw, zijn ogen en een vlekje wat achter het diamantje(dat ding wat boven een sim hangt ;) ) hoort. Dus, iemand hier een idee voor?

Omhoog